14 octombrie 11:18 PM

Abonare la google news

Doi bărbați au alimentat un autoturism fără să plătească, în Dâmbovița

Doi tineri, ambii de 20 de ani, sunt acuzați că în seara zilei de marți, 12 octombrie, în jurul orei 21.15, au alimentat mașina la o benzinărie din județul Dâmbovița și au plecat fără să plătească.

Polițiștii din cadrul Secției nr. 1 Poliție Rurală Băleni au fost sesizați, la 112, cu privire la faptul că o persoană a plecat cu autoturismul dintr-o stație peco, după ce a alimentat, fără să achite contravaloarea carburantului.

Polițiștii s-au deplasat la fata locului, iar din primele cercetări, au constatat că, în jurul orei 21:17, un autoturism ar fi fost oprit într-o benzinărie din satul Racovița, comuna Bucșani, în județul Dâmbovița, unde ar fi fost alimentat cu 76 de litri de carburant și ulterior ar fi plecat fără a achita contravaloarea combustibilului, adică suma de 467,01 lei.

În urma investigațiilor desfășurate de polițiști, au fost identificați doi tineri, ambii în vârstă de 20 de ani, șofer și pasager, bănuiți de comiterea faptei.

În acest caz, polițiștii continuă cercetările sub coordonarea procurorului de caz sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, urmând ca la finalizarea cercetărilor să se propună soluție prin unitatea de parchet competentă.

Vă recomandăm și:

Citeste articolul pe Gandul