Abonare la google news

DN 72, inundat cu nămol. Pompierii au fost chemaţi să cureţe asfaltul FOTO

 

Nămolul s-a revărsat pe carosabil pe o suprafata de 50 metri, în comuna Voineşti, sat Gemenea.  

 

Pentru curăţarea drumului au intervenit pompierii Gărzii Voineşti, cu o autospecială.

 

Autorităţile au transmis, astăzi, o atenţionare hidrologică Cod galben pe râul Neajlov, în intervalul 3 iunie, ora 14.00 – 4 iunie, ora 24.00. Se pot produce scurgeri importante pe versanţi, torenţi, pâraie şi viituri rapide pe râurile mici. În secţiunile monitorizate se pot produce depăşiri ale Cotei de atenţie.

AVERTIZARE HIDRO

 

Hidrologii au redactat avertizări de tipul Cod galben şi Cod portocaliu valabile pe porţiuni ale râurilor din judeţele Ilfov, Argeş, Dâmboviţa, Giurgiu şi Teleorman.

 

Neajlov şi SabarAvetizare hidrologică. Pericol de inundaţii pe mai multe sectoare ale râurilor Neajlov şi Sabar

 

Hidrologii vorbesc despre creşteri de debite şi niveluri pe râurile Neajlov şi Sabar, cu depăşiri ale cotelor de apărare.

 

 

 

Specialiştii au redactat un Cod galben valabil începând de joi, la ora 14.00, până vineri, la miezul nopţii pe pe râul Neajlov în sector amonte Călugăreni în judeţele Argeş, Dâmboviţa, Giurgiu şi Teleorman. Cod galben de inundaţii este şi pe râul Sabar în bazin aval Poenari în judeţele Giurgiu şi Ilfov.

 

De asemenea, este Cod portocaliu începând de joi, la ora 20.00, până vineri la ora 12.00 pe râul Neajlov în sector aval de la confluenţa cu râul Dâmbovnic până în amonte la confluenţa cu râul Ilfovăţ din judeţul Giurgiu).

 

Specialiştii avertizează că prognoza hidrologică poate fi actualizată în funcţie de evoluţia fenomenelor hidrometeorologice.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

Citeste articolul pe Adevarul