17 mai 9:10 PM

Abonare la google news

Disneyland Paris se va redeschide la jumătatea lui iunie. Ce spun reprezentanţii

„Ne face plăcere să anunţăm că Disneyland Paris se va redeschide începând din 17 iunie 2021 cu Disneyland Parks şi Walt Disney Studios, Disney’s Newport Bay Club şi Disney Village. Redeschiderea noastră va fi însoţită de măsuri de sănătate şi de siguranţă adecvate”, au indicat într-un comunicat reprezentanţii parcul situat în Marne-la-Vallée, o localitate situată în apropiere de Paris, conform Agerpres.

Reprezentanţii au sprecificat si măsurile pe care vizitatorii trebuie să le respecte.

„Măsurile noastre continuă să reflecte recomandările autorităţilor franceze, demonstrând capacitatea noastră de a îmbunătăţi experienţa vizitatorilor, oferind în acelaşi timp un mediu sigur tuturor. Deoarece autorităţile franceze recomandă purtarea unei măşti adecvate în toate spaţiile publice, Disneyland Paris le solicită tuturor vizitatorilor începând cu vârsta de şase ani să poarte o mască sanitară. Condiţiile de rezervare actuale permit o mare flexibilitate pentru sejururile şi biletele datate”, se specifică în comunicat.

În Statele Unite, parcul tematic Disneyland din Anaheim, la sud de Los Angeles, s-a redeschis la sfârşitul lunii aprilie, însă funcţionează la 25% din capacitatea sa obişnuită de primire.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

Citeste articolul pe Adevarul