miercuri 24 noiembrie 11:01 PM

Abonare la google news

Dinu Gheorghe, propunere ironică pentru Răzvan Burleanu: „Să fie ales încă 20 de ani! Pierdem timpul, cheltuim bani!”


Invitat la ProSport Live, Dinu Gheorghe este de părere că nu are rost organizarea alegerilor pentru șefia Federației Române de Fotbal din patru în patru ani, deoarece este o pierdere de timp și bani risipiți fără rost.


Fostul conducător de club este de părere că, cel mai bine ar fi ca alegerile să aibă loc o dată la 20 de ani, pentru că oricum nu are contracandidat care să-i pună probleme.

Bineînțeles, propunerea lui Dinu Gheorghe este una ironică, menită să-l determine pe șeful FRF, Răzvan Burleanu, să-și asume, totuși, nereușitele atunci când este cazul.

Răzvan Burleanu, președinte la FRF pentru 20 de ani?

După ce naționala României a ratat calificarea la Cupa Mondială din Qatar 2022, singurul care a vorbit cu regret și tristețe despre moment a fost selecționerul Mirel Rădoi. Răzvan Burleanu a evitat să susțină o conferință de presă, cel puțin până în acest moment, pentru a explica cum s-a ajuns în această situație și ce urmează pentru echipa națională.

Contractul lui Mirel Rădoi cu FRF expiră pe 30 noiembrie 2021, iar Comisia Tehnică a FRF nu i-a găsit înlocuitor. Se mai speră la faptul că Mirel Rădoi se va răzgândi și va dori să continue alături de „tricolori”. Șansele sunt minime, mai ales după oferta primită de Mirel Rădoi din partea saudiților de la Al-Nassr. Cu siguranță, propunerea financiară este una mult mai mare decât cea pe care FRF i-o poate face.

„Să fie ales încă 20 de ani! Pe mine nu mă interesează. Să fie ales Burleanu în fruntea Federației… De acum nu mai facem alegeri din patru în patru ani, facem pentru 20 de ani. Pierdem timpul, cheltuim bani… Să fie ales Burleanu, dar să iasă să spună: «Atât pot, atât se poate în acest moment, îmi asum toate eșecurile astea. Eu, Burleanu, mi le asum». Nu cred că face Stoichiță ceva de capul lui”, a spus Dinu Gheorghe, la ProSport Live.

Prosport.ro