4 iunie 9:00 PM

Abonare la google news

Dinu Gheorghe, ironic cu Stipe Vucur, noul jucător de la FCSB: „Fotbalul se mai joacă și cu piciorul!”

Dinu Gheorghe n-are mare încredere în Stipe Vucur și a fost ironic atunc în privința fundașului de aproape 2 metri care va juca pentru FCSB!

Fostul conducător al Rapidului știe ce apărător ar trebui să ia Gigi Becali pentru a putea să câștige în sfârșit campionatul intern.

„Seamănă cu Szukala, nu are cea mai bună viteză din lume, dar e un jucător interesant dacă reușește să se integreze, nu e un jucător rău. A venit liber, a terminat contractul în Germania”, a declarat impresarul Florin Vulturar, la ProSport LIVE.

Dinu Gheorghe râde de Stipe Vucur, noul jucător de la FCSB: „Fotbalul se mai joacă și cu piciorul!”

Gigi Becali și-a asigurat apărarea și cu transferul lui Stipe Vucur (29 de ani), dar Dinu Gheorghe crede că austriacul n-are calitățile unui fundaș de top.

„El are 1,90 metri (n.n. 1,96), dar este un jucător lent. Dacă domnul Becali este mulțumit… îi trebuie un fundaș central mai rapid lângă el. Azi am citit și eu, foarte bine, dacă ăsta e un criteriu să nu mai primim gol cu capul de la pitici…Foarte bine, dar eu zic că fotbalul se mai joacă și cu piciorul”, a spus Dinu Gheorghe, la ProSport Live.

Fundașul luat de Gigi Becali a evoluat pentru Hajduk Split, în perioada 2018-2020, și chiar a jucat împotriva celor de la FCSB. În 2018, acesta l-a scăpat din marcaj pe Harlem Gnohere, în ultimul minut al prelungirilor partidei retur, din turul 3 preliminar al Europa League, dintre FCSB și Hajduk Split, astfel că „Bizonul” a marcat golul de 2-1 și a trimis echipa bucureșteană în play-off.

Stipe Vucur poate considera transferul la FCSB o adevărată lovitură. Fundașul n-a reușit să ajungă nici măcar în Zweite Bundesliga: apărătorul a bifat 33 de partide, în acest sezon, pentru Hallescher, echipă care a terminat campionatul doar pe locul 9, în liga a treia din Germania.

Citeste articolul pe ProSport