marți 21 septembrie 8:00 PM

Abonare la google news

Dinu Gheorghe îl „înțeapă” pe Dan Petrescu, după CFR Cluj – Universitatea Craiova: „Mi-e dor de Șumudică!”

Dinu Gheorghe, fost președinte de club în Liga 1, a fost invitat în cadrul emisiunii Prosport.ro Live și s-a declarat dezamăgit de meciul dintre CFR Cluj și Universitatea Craiova.


CFR Cluj și Universitatea Craiova s-au întâlnit în Gruia, în cadrul etapei a noua din Liga 1. Campioana a învins la limită, scor 1-0, datorită golului marcat de către Andrei Burcă, în minutul 20.

Dinu Gheorghe l-a „înțepat” pe Dan Petrescu, spunând că îi este dor de stilul de joc mai ofensiv al lui Marius Șumudică, antrenorul dat afară cu scandal de la CFR Cluj.


Dinu Gheorghe îl „înțeapă” pe Dan Petrescu, după CFR Cluj – Universitatea Craiova

Dinu Gheorghe a explicat de ce nu îi place stilul de joc abordat de către antrenorul Dan Petrescu.

„Mi-e dor de Șumudică parcă, după ce l-am văzut pe Dan Petrescu aseară. Hai să îi păcălim la o fază fixă, i-au păcălit. Nu știu cine l-a marcat pe Burcă, Găman trebuia să îl marcheze, e un jucător foarte bun.

A fost un joc urât, după părerea mea. Am fost dezamăgit de Dan Petrescu. De Reghe am fost dezamăgit 50%. Eu aștept mai mult de la Dan Petrescu, să vrea mai mult de la echipa lui. Dacă el e mulțumit… sigur, a luat trei puncte… Eu nu sunt de acord cu el să fie mulțumit. Echipa a jucat modest.

CFR Cluj s-a pus pe două linii ca o echipă mică. O echipă mare pasează, joacă altfel. Mă aștept mai mult de la el. Dan trebuie să facă un pas important în cariera lui și să treacă la alt nivel. Hai să și construim ceva, să încerce să joace altceva. Are un lot interesant, are de unde alege! Reghe nu a schimbat nimic, dar Reghe nu are lotul lui”, a spus Dinu Gheorghe, la Prosport.ro Live.

CFR Cluj și Universitatea Craiova se vor întâlni din nou în această săptămână, de această dată în șaisprezecimile Cupei României, dar în Bănie, joi, 23 septembrie, de la ora 21:30.

Prosport.ro


Stirile.eu