marți 21 septembrie 9:18 PM

Abonare la google news

Dinu Gheorghe îl corectează pe Mircea Rednic, după declarațiile cu privire la posibila revenire la Dinamo: „Greșește! El e singurul care poate să ajute”

Dinu Gheorghe, fost președinte de club în Liga 1, a fost invitat în cadrul emisiunii Prosport.ro Live și a vorbit despre posibilitatea ca Mircea Rednic să revină la Dinamo.


După demiterea lui Dario Bonetti, Mircea Rednic a fost surprins de către Prosport.ro mergând să negocieze cu Nicolae Badea, cel considerat conducătorul din umbră al lui Dinamo.

Ulterior, Mircea Rednic a avut o reacție dură cu privire la situația echipelor din fotbalul românesc și problemele financiare ale acestora, având în vedere faptul că el s-a implicat financiar atât la Dinamo, cât și la Poli Iași.


Dinu Gheorghe, despre posibila revenire a lui Mircea Rednic la Dinamo

Mircea Rednic a declarat și că revenirea la Dinamo i-ar afecta imaginea, iar Dinu Gheorghe îl contrazice.

„Greșește. El pentru Dinamo trebuie să accepte situația. El este singurul dintre foștii mari jucători ai lui Dinamo care poate să ajute. Andone e ieșit din circuit. Nu e greu de lucrat cu el, e un antrenor foarte bun.

El poate aduce jucători foarte buni, cu salarii de 4-5 mii de euro. Important e ca echipa sa evite retrogradarea”, a spus Dinu Gheorghe, la Prosport.ro Live.

E un risc pentru imaginea mea, dar aici e vorba de Dinamo. Dacă nu era vorba despre Dinamo nici nu stăteam la discuții să preiau o echipă în situația asta în România. M-am săturat să tot iau echipe cu probleme. Și sportive și financiare. Eu încerc să-i ajut și sportiv și financiar, și cine cade de prost? Rednic. Și nu mi se pare corect. Asta e România!

 

Toți se dau dinamoviști când vin la Dinamo, dar toți își cer banii. Doar prostul de Rednic vine cu bani de acasă. Ultima oară am pierdut peste 100.000 de euro, cu prime și cu ce-am dat la club. Fanii mă vor pentru că pun suflet și pentru că sunt și antrenor. Pe unde am fost am demonstrat. Nu pot face însă tot timpul din rahat bic” – Mircea Rednic, potrivit GSP

Prosport.ro


Stirile.eu