marți 21 septembrie 9:00 PM

Abonare la google news

Dinu Gheorghe, alături de Mircea Rednic la Dinamo?! Răspunsul fostului președinte: „Mă flatează!”

Dinu Gheorghe, fost președinte de club în Liga 1, a fost invitat în cadrul emisiunii Prosport.ro Live și a vorbit despre posibilitatea de a prelua o funcție de conducere la Dinamo.


După demiterea lui Dario Bonetti, Mircea Rednic a fost surprins de către Prosport.ro mergând să negocieze cu Nicolae Badea, cel considerat conducătorul din umbră al lui Dinamo.

Din informațiile Prosport.ro, Mircea Rednic nu ar dori să colaboreze cu Iuliu Mureșan, actualul administrator special de la Dinamo, și ar fi apărut în discuție numele lui Dinu Gheorghe.


Dinu Gheorghe, despre posibilitatea de a prelua o funcție de conducere la Dinamo

Dinu Gheorghe susține că nu a fost contactat încă de nimeni din partea clubului Dinamo, însă s-ar bucura ca cei din „Ștefan cel Mare” să se gândească la el. Totuși, acesta are încredere în Iuliu Mureșan și nu a dorit să discute mai multe despre această posibilitate, din respect pentru actualul responsabil de la Dinamo.

„Hai să îl lăsăm pe Mureșan să își ducă mandatul, pentru că face o echipă bună cu administratorul judiciar. Nici nu m-am gândit. Nu mi-a spus nimeni nimic și nu e cazul, nu e momentul, pentru că e acolo o echipă plecată la drum, Zăvăleanu și cu Mureșan. Au lucrat împreună și la Cluj, e o echipă sudată. Probabil că nu au venit întâmplător la Dinamo. Cineva i-a adus la Dinamo, mă gândesc eu. Poate domnul Badea la propunerea altcuiva, nu putem ști.

Da, mă flatează. Mi-ar părea bine să se discute, dar nu se va întâmpla probabil. O să îl sun pe Rednic în seara asta să îl întreb dacă e adevărat. Numai să răspundă!”, a spus Dinu Gheorghe, la Prosport.ro Live.

„El este singurul dintre foștii mari jucători ai lui Dinamo care poate să ajute. Andone e ieșit din circuit. Nu e greu de lucrat cu el, e un antrenor foarte bun. El poate aduce jucători foarte buni, cu salarii de 4-5 mii de euro. Important e ca echipa sa evite retrogradarea” – Dinu Gheorghe, despre Mircea Rednic

Prosport.ro


Stirile.eu