marți 21 septembrie 6:12 PM

Abonare la google news

Dinamoviștii promit spectacol și la Paris! „Câinii” merg în număr mare în Franța pentru super duelul cu PSG, din Liga Campionilor

Dinamo se pregătește pentru super meciul cu PSG, din Liga Campionilor, iar campioana României va avea fani și în Franța.
Din informațiile Prosport.ro, aproximativ 100 de suporteri vor fi prezenți la marele meci, programat joi.


După victoria mare cu Kielce, entuziasmul este unul mare în tabăra „câinilor”, iar fanii promit să fie la înălțime și la Paris.

Apoi, Dinamo revine pe teren propriu, dar în Sala Polivalentă, acolo unde va da peste Porto. „Am dorit inițial să punem în vânzare abonamente pentru cele cinci meciuri pe care le vom disputa la Sala Polivalentă, dar situația pandemică ne-a obligat să ne repliem. Vom vinde biletele individual, pentru fiecare meci, în funcție de numărul de spectatori aprobat prin ordinele în vigoare la momentul respectiv. Săptămâna viitoare, la meci, s-ar putea ca limitarea să fie la 30% din capacitatea sălii”, a fost anunțul celor de la CS Dinamo.


Dinamo va avea 100 de fani la Paris, la meciul cu PSG

Deși pandemia de COVID-19 este departe de a se încheia, aproximativ 100 de suporteri dinamoviști vor fi prezenți pe „Stade Pierre de Coubertin”, o sală cu o capacitate de 4.200 de locuri.

Misiunea celor de la Dinamo se anunță una infernală, din moment ce PSG este una dintre forțele Europei și la handbal masculin.

În sezonul trecut, PSG a fost a treia în Liga Campionilor, la fel ca în 2020, atunci când dubla manșă cu Dinamo nu s-a mai disputat, după ce a apărut pandemia de COVID-19.

În urmă cu patru ani, PSG a pierdut la mare luptă marea finală cu Vardar (23-24) și a dat cei mai buni marcatori din competiție: Uwe Gensheimer și Mikkel Hansen.

Germanul nu mai joacă la PSG și a ajuns la Rhein-Neckar Lowen, așa că danezul Hansen se anunță principalul pericol pentru campioana României.

Prosport.ro


Stirile.eu