miercuri 13 octombrie 7:00 PM

Abonare la google news

Dinamo transferă 3 jucători dintr-un foc. Cine sunt noii jucători care vor evolua sub comanda lui Mircea Rednic

Continuă campania de întăriri condusă de Mircea Rednic, iar Dinamo transferă 3 jucători dintr-un foc. Un mijlocaș defensiv și doi atacanți sunt gata să li se alăture „câinilor” în următoarele zile. Fotbaliștii mai trebuie doar să treacă vizita medicală, apoi vor ajunge sub comanda lui Mircea Rednic.


Mircea Rednic nu se oprește! Dinamo transferă 3 jucători dintr-un foc

Mircea Rednic transferă 3 jucători dintr-un foc la Dinamo. Mutările urmează să fie anunțate în zilele următoare, după ce fotbaliștii vor trece vizita medicală.
Este vorba despre un mijlocaș defensiv și de doi atacanți. Toți trei vor fi la prima lor aventură în fotbalul românesc.
Michel Espinosa este închizătorul pe care mizează Mircea Rednic. În vârstă de 28 de ani, mijlocașul de origine cameruneză e liber de contract după despărțirea de Botev Plovdiv din această vară. El se află deja de câteva zile în probe la Dinamo și, potrivit gsp.ro, l-a convins pe Rednic să îl păstreze.
De asemenea, ceilalți doi jucători care urmează să se alăture lotului sunt atacanții Ismail Issa (32 de ani) și Tomas Vestenicky (25 de ani).
Issa, care a evoluat ultima oară în Bulgaria la Cherno More, este deja în București unde efectuează vizita medicală. De asemenea, Tomas Vestenicky a fost și el în probe la Dinamo și l-a convins pe Mircea Rednic.

Acesta din urmă este și cel mai interesant nume de pe listă. Vestenicky a fost crescut în Slovacia, la FC Nitra, după care în 2014 a făcut pasul la AS Roma. El a marcat 14 goluri pentru echipa Primavera a romanilor, însă în Serie A nu a apucat să debuteze.
În vârstă de 25 de ani acum, Tomas Vestenicky a evoluat ultima oară în a treia ligă din Rusia, la Chaika Peschanokopskoe.


Dinamo, în continuă căutare de jucători

„Câinii” s-au întărit copios în ultimele săptămâni, odată cu transferurile unor jucători ca Torje, Matei, Ivanovski, Popa sau Iliev.
Dinamo este penultima clasată în Liga I, cu doar 7 puncte după primele 11 etape. „Câinii” vor duce din nou o luptă extrem de dificilă în încearcarea de a se salva de la retrogradare, iar Mircea Rednic vrea să întărească echipa pe cât de mult posibil.
Cei trei jucători menționați mai sus vor fi prezentați, cel mai probabil, la începutul săptămânii viitoare. De asemenea, conform sursei citate mai sus, Mircea Rednic va mai aduce în perioada următoare și un fundaș dreapta.
Mai mult, unn alt transfer care încă mai poate fi realizat este cel al mijlocașului ofensiv Daniel Avramovski (26 de ani), internațional macedonean care a jucat ultima oară la Kayserispor.

EXCLUSIV. Dario Bonetti, înapoi la Dinamo? Italianul a acționat clubul în judecată. Cererea făcută magistraților: „Contractul lui Rednic este mult mai oneros”.

Playsport.ro


Stirile.eu