vineri 21 ianuarie 4:01 PM

Abonare la google news

Dinamo, transfer cu adevărat important: fostul fotbalist de la CFR Cluj a venit în „Ștefan cel Mare”!


Cristiano Figueiredo a semnat cu Dinamo, azi transferul devenind oficial.


Contractul portarului de 31 de ani cu echipa din „Ștefan cel Mare” e valabil până la finalul sezonului, existând opțiunea de prelungire pentru încă un an.

Figueiredo a jucat ultima dată la CFR Cluj. Goalkeeperul a parafat înțelegerea cu roș-albii din postura de jucător liber de contract.

Dinamo, transfer cu adevărat important: fostul fotbalist de la CFR Cluj a venit în „Ștefan cel Mare”!

Cristiano Figueiredo va purta numărul 13 la echipa pregătită de Flavius Stoican.

Anunțul oficial al FC Dinamo, pe pagina de facebook a clubului, FCDinamoOfficial:

„Cristiano Pereira Figueiredo la Dinamo București

Portarul Cristiano Pereira Figueiredo, 31 de ani, ultima oară la campioana României, CFR Cluj (foto), a semnat un contract cu Dinamo București până la finalul acestui sezon competițional, cu opțiune de prelungire pentru încă un an, a anunțat administratorul special Iuliu Mureșan pentru pagina oficială de Facebook a clubului nostru.
Născut pe 29 noiembrie 1990 și având dublă cetățenie, portugheză și germană, Cristiano Pereira Figueiredo și-a început cariera la Braga și a mai evoluat pentru Vizela, Valencia, Coimbra, Panetolikos, Belenenses, Vitoria Setubal, Hermannstadt și CFR Cluj.

Bine ai venit la Dinamo București, Cristiano Pereira Figueiredo!”.

  • La CFR Cluj, Cristiano  Figueiredo a jucat doar în două meciuri: 0-1 cu Universitatea Craiova, în șaisprezecimile Cupei României și 1-1 cu Randers (grupele Conference League). Era a treia variantă pentru buturile formației ardelene, după Otto Hindrich și Cristian Bălgrădean

Dinamo și-a întărit și atacul: Nikola Mandic a venit la echipa „câinilor”.

Altfel, Dinamo ar putea ieși din insolvență. „Ne așteptăm la acoperirea integrală a masei credale, adică aproape zece milioane de euro și niște garanții pentru ceea ce se întâmplă în continuare. Dacă se acoperă masa credală, Dinamo iese din insolvență în două – trei luni. Începând de luni, începe să curgă o lună jumătate în care se va face o due diligence de una dintre aceste societăți și, ulterior, vom avea un răspuns clar din partea lor. E vorba de un fond de investiții enorm” a spus Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar al lui Dinamo.

Prosport.ro