Abonare la google news

Dinamo și-a luat un fotomodel! Nemanja Petrovic nu a mai jucat de un an, dar încinge atmosfera pe Instagram | GALERIE FOTO

Dinamo s-a înțees cu Nemanja Petrovic (23 de ani) pentru a da probe în următoare perioadă, dar fotbalistul este mai cunoscut pentru pozele postate pe rețelele de socializare decât pentru ceea ce a reușit pe teren.

Nemanja Petrovic va da probe la Dinamo în pauza competițională datorată meciurilor din preliminariile Campionatului Mondial 2022 și EURO U21, chiar dacă atacantul elvețian în vârstă de 23 de ani nu a mai jucat de un an.

Fotbalistul care a ajuns la Dinamo pentru a da probe sub comanda lui Gigi Mulțescu a jucat doar în ligile inferioare din Țara Cantoanelor, dar acesta s-a remarcat mai mult în afara terenului.

Nemanja Petrovic nu a mai jucat de un an, dar încinge atmosfera pe Instagram

Nemanja Petrovic, fotbalistul care speră să impresioneze și să semneze cu Dinamo în următoarea perioadă, este urmărit pe Instafram de peste 6.000 de persoane, iar contul său este plin de fotografii incendiare.

Tânărul fotbalist născut în Zurich duce o viață extrem de sănătoasă și merge des la sala de forță, iar acest lucru se vede. Nemanja Petrovic are lipici la fete și contul său de Instagram este plin de imagini specifice unui fotomodel. Noua țintă a lui Dinamo apare încojurat de fete, la petreceri și la plajă.

Nemanja Petrovic n-a mai jucat din vara anului 2020

Deși adună mii de aprecieri pe rețelele de socializare, Nemanja Petrovic nu o duce foarte bine din punct de vedere profesional. Fotbalistul în vârstăă de 23 de ani nu a mai jucat din vara anului 2020, iar în prezent nu are deloc cotă pe site-urile de specialitate. Mai mult, cea mai bună cotă de piață a acesuia a fost în 2017, când valora 25.000 de euro.

Nemanja Petrovic a ajuns în București miercuri, iar acesta va fi testat, la început, în cadrul antrenamentelor de la Dinamo 2, echipă care joacă în liga a treia, iar apoi Gigi Mulțescu, noul antrenor al lui Dinamo, va decide ce o să facă cu el, anunță GSP.ro.

Citeste articolul pe ProSport