Abonare la google news

Dinamo, salvată de un investitor puternic? „O să preia cineva echipa și o să o ducă unde îi este locul!” | VIDEO EXCLUSIV ProSport LIVE

Marius Bratu, fostul goalkeeper care se ocupă de echipele de juniori de la Dinamo, a vorbit despre situația în care se află clubul din „Ștefan cel Mare”, iar acesta este de părere că dinamoviștii își vor reveni în scurt timp.

Șansele ca Dinamo să prindă un loc de play-off în sezonul 2020 – 2021 sunt foarte mici, dar Marius Brau crede că „câinii” pot salva sezonul dacă reușesc să câștige Cupa României, după ce s-a calificat în semifinale în urma victoriei cu FCSB, scor 1-0.

Mai mult, Marius Bratu, fostul portar al Rapidului, este de părere că Dinamo o să fie salvată de un investitor puternic în următoarea perioadă.

Dinamo, salvată de un investitor puternic

„E clar că Dinamo are probleme. E foarte important cum o să treacă peste și cât de rapid. Timpul nu stă în loc și ei au nevoie de rezultate. Eu cred că o să se termine la un momendat această perioadă și Dinamo o să revină acolo unde îi e locul. E păcat că echipe precum Dinamo și Rapid să treacă prin astfel de momente. Eu cred că cineva o să se implice.

Ei trebuie să fie acolo, să domine fotbalul românesc, să ne reprezinte în străinătate. Sunt convins că o să apară o persoană potentă din punct de vedere financiar care să se implice în viața lui Dinamo. Eu am convingerea asta pentru că Dinamo e un brand, un fenomen social. Sunt convins că o să preia cineva echipa și o să o ducă unde îi este locul. E părerea mea.

Ei au mai trecut printr-o situație similară și în trecut, dar sunt convins că ei vor reveni în față dacă o să lege 2-3 victorii. Nu știu dacă ei vor mai prinde play-off-ul… Ei au ieșit dintr-o situație mult mai gravă și aici mă refer la partea financiară. Nu este un capăt de țară dacă nu prinde play-off-ul. Trebuie să se gândească la campionatul viitor, să caute tineri. 

Ei au șanse în Cupa României, iar sezonul nu este compromis. Eu sper să continue în Cupa României, să câștige trofeul și sezonul este salvat”, a spus Marius Bratu pentru ProSport LIVE.

Citeste articolul pe ProSport