vineri 26 noiembrie 12:04 AM

Abonare la google news

Dinamo, o nouă înfrângere clară în fața celor de la Flensburg, în Liga Campionilor!

Dinamo București a fost învinsă clar, joi, de către SG Flensburg-Handwitt, scor 29-20, în Sala „Dinamo”, într-o partidă contând pentru runda a 8-a Grupei B din Liga Campionilor.


„Dulăii” pierduseră și săptămâna trecută, în Germania, scor 37-30, după o primă repriză mult mai echilibrată. Și la București lucrurile au stat la fel. Egalitate la pauză, urmat de un iureș al nemților.

În urma acestui rezultat, Dinamo rămâne pe ultimul loc în Grupa B, cu 4 puncte, cu șase partide rămase de disputat.


Dinamo, înfrângere cu Flensburg, acasă!

Campioana României a început bine partida și a condus pe tabelă și la două goluri diferență, scor 9-7, însă la pauză tabela a arătat 13-13.  În actul secund, jucătorii antrenați de Xavi Pascual au evoluat sub așteptări, în fața unei formații cu mai mulți absenți din cauza coronavirusului.

„Nu neapărat asta este diferența dintre campionatele Germaniei și României, dar Flensburg a arătat un handbal foarte bun. Au câștigat pe merit, au jucat foarte bine repriza a doua, au avut un portar în zi mare și cred că meritau victoria mai mult decât noi. Portarul lor au fost în zi mare și s-au distanțat pas cu pas. Probabil de acolo a venit blocajul. Trebuie să învățăm din asta, să o luăm ca o experiență neplăcută, să învățăm din lucrurile negative și data viitoare să nu le repetăm.

Meciurile sunt grele toate. Punctele nu se obțin ușor, decât prin muncă și dăruire, meci de meci. Erau foarte importante cele două puncte pentru noi, dar mergem înainte. Trebuie să muncim mai mult, să încercăm să aducem puncte de la celelalte echipe și să încercăm să accedem în faza următoare. Dacă nu, trebuie să ne mulțumim că suntem în această grupă pentru primul an, iar anul viitor să fim mai puternici. Se joacă până la capăt. Încercăm să luăm puncte. Ar fi contat mult să avem suporterii alături de noi. În alte țări se joacă cu sălile pline. Noi cred că suntem singurii care jucăm fără suporteri. Ar fi contat enorm, fiindcă îți aduc un suplus de energie”, a declarat Vali Ghionea, la finalul partidei cu Flensburg.

Golurile dinamoviştilor au fost înscrise de Raul Nantes Campos 5, Valentin Ghionea 5, Mohamed Mamdouh Ashem Shebib 4, Eduardo Gurbindo Martinez 1, Dan Racoţea 1, Kamel Alouini 1, Alex Pascual Garcia 1, Răzvan Gavriloaia 1, Seyed Alireza Mousavi Ghalehmirz 1. Portarul Khalifa Ghedbane a parat 9 aruncări (procentaj 31%).

Pentru oaspeţi au marcat Hans Aaron Mensing 9  goluri, Mads Mensah Larsen 5, Emil Jakobsen 5, Teitur Orn Einarsson 4, Johannes Golla 3, Lasse Svan 1, Anton Lindskog 1. Portarul bosniac Benjamin Buric a fost senzaţional în acest meci, apărând 17 şuturi (45%).

În următoarea etapă, Dinamo va juca pe terenul celor de la Telekom Vezsprem, pe 2 decembrie.

Clasament

1. Lomza Vive Kielce 14 puncte
2. Telekom Veszprem 10
3. Barca 9
4. Paris Saint-Germain Handball 7 p (7 jocuri)
5. SG Flensburg-Handewitt 7 p
6. Motor Zaporoje 6 p
7. FC Porto 5 p (7 j)
8. CS Dinamo 4 p

Prosport.ro


Stirile.eu