marți 18 ianuarie 11:43 PM

Abonare la google news

Dinamo nu glumește! ”Câinii” sunt puși pe treabă și au mai oficializat două transferuri


Dinamo face transferuri pe bandă rulantă, bifând încă două în urmă cu puțin timp. Echipa din „Ștefan cel Mare” s-a întărit considerabil chiar înainte de reluarea campionatului. „Câinii” fac tot posibilul pentru a scăpa de retrogradare și au adus un fotbalist pregătit de PSG.


Dinamo duce încă doi „câini” în „Groapă”

Până în acest moment echipa din „Ștefan cel Mare” a avut un sezon dezastruos și se chinuie să evite retrogradarea. Dinamo este pe locul 15 în Liga 1, la un punct de codașa Academica Clinceni. Oficialii „roș-albi” au încercat să facă transferuri pe bandă rulantă în pauza competițională și să întărească echipa în speranța că se mai pot salva.

Astfel, Dinamo a semnat marți cu doi noi fotbaliști. Este vorba despre Thomas Chesneau și Alin Buleică. Anunțul a fost făcut oficial pe pagina de Facebook a clubului:

Portarul francez Thomas Chesneau și fundașul dreapta Alin Buleică au semnat astăzi contracte cu Dinamo București până la finalul acestui sezon competițional, a declarat administratorul special Iuliu Mureșan pentru pagina oficială de Facebook a clubului nostru.
22 de ani a împlinit Thomas Chesneau. Născut în Franța și format la juniorii clubului PSG, Thomas Chesneau a evoluat pentru Concordia Chiajna în prima parte a acestui sezon competițional.
Ultima oară la Viitorul Pandurii Tg. Jiu, Alin Buleică (30 de ani) a fost titular în ultimul meci amical al iernii, 2-2 cu Farul Constanța, pasând decisiv pentru primul gol al dinamoviștilor, reușit de Mirko Ivanovski.
6 este numărul transferurilor efectuate de Dinamo București în 2022, după Răzvan Patriche (Academica Clinceni), Marius Tomozei (UTA Arad), Igor Jovanovic (Suduva) și Balthazar Pierret (Boulogne).
Numerele oficiale de joc pentru noii jucători dinamoviști: Chesneau (34), Buleică (77), Patriche (23), Tomozei (26), Jovanovic (4) și Pierret (.
Bine ați venit la Dinamo București!”, a anunțat Dinamo București.

Încă doi și încă doi și…

Liga 1 se reia peste câteva zile, iar Dinamo face ultimele mutări pe piața transferurilor. ”Câinii” se află în lupta pentru evitarea retrogradării și au nevoie de jucători care să-i ajute să-și îndeplinească obiectivul.

După ce i-a dus pe Răzvan Patriche și Marius Tomozei, Dinamo a reușit să legitimeze încă doi jucători. Este vorba despre Balthazar Pierret și Igor Jovanovic. Acesta din urmă a mai jucat în Liga 1 pentru Astra și Sepsi. Iuliu Mureșan a confirmat cele două mutări, dar a subliniat că mai așteaptă cel puțin un portar și un vârf de atac.

Ne-am înţeles cu Igor Jovanovic şi Balthazar Pierret. Cei doi vor semna în cursul zilei de azi (n.r. luni). S-a rezolvat cu amândoi. Va mai veni un portar şi un atacant, iar apoi probabil că vom închide lista. Mai sunt discuţii cu un mijlocaş, dar să vedem dacă se va putea realiza”, a spus Iuliu Mureșan, pentru Fanatik.

Playsport.ro