marți 21 septembrie 9:06 PM

Abonare la google news

Dinamo, misiune imposibilă cu PSG? Campioana României merge în infern! Vedetele francezilor au înscris o „căruță” de goluri în ultimul meci

Dinamo are parte de un meci infernal în Franța, cu PSG. Este poate cea mai grea deplasare din ultimii ani pentru campioana României, care are nevoie de un miracol pentru a câștiga și de această dată.


După succesul superb cu Kielce, „câinii” au prins curaj, suporterii promit să încurajeze echipa în Franța în număr mare, însă partida de joi este una foarte dificilă.

Dinamo se află pentru prima oară într-o grupă teribil de grea în Europa, iar în sezonul trecut a lipsit din Liga Campionilor. Acum, „câinii” au în sfârșit șansa să o întâlnească pe PSG, după ce dubla de vis de anul trecut nu a mai avut loc, după ce a apărut pandemia de COVID-19.


Dinamo merge în infern! PSG a înscris 43 de goluri în ultimul meci

Argumentul lui Dinamo poate să fie Xavi Pascual și jucătorii veniți în această vară în „Ștefan cel Mare”, dar PSG este la un alt nivel în comparație cu Kielce.

Duminică, în etapa a doua a campionatului, PSG a făcut spectacol, iar Dinamo are de ce să se teamă: francezii au dovedit că au forță ofensivă remarcabilă și au înscris nu mai puțin de 43 de goluri cu Toulouse.

Oaspeții au pierdut la 15 goluri diferență, după ce PSG a condus la pauză cu 24-16, iar contul de Twitter a catalogat jocul gazdelor drept unul „excepțional”.

Francezii nu-și permit vreun pas greșit cu Dinamo, mai ales că au cedat în prima etapă în Ungaria, după 31-34 cu Veszprem. La pauză, PSG a avut însă patru goluri avantaj în fața unui adversare care nu concepe să rateze Final Four-ul.

PSG, finalistă în Liga Campionilor! Atenție la Nikola Karabatic

Cu siguranță, principalul pericol pentru Dinamo va fi Nikola Karabtic, care a devenit pentru a treia oară campion olimpic cu echipa Franței.

În sezonul trecut, PSG a fost a treia în Liga Campionilor, la fel ca în 2020, atunci când dubla manșă cu Dinamo nu s-a mai disputat, după ce a apărut pandemia de COVID-19.

În urmă cu patru ani, PSG a pierdut la mare luptă marea finală cu Vardar (23-24) și a dat cei mai buni marcatori din competiție: Uwe Gensheimer și Mikkel Hansen.

Germanul nu mai joacă la PSG și a ajuns la Rhein-Neckar Lowen, așa că danezul Hansen se anunță principalul pericol pentru campioana României.

Prosport.ro


Stirile.eu