miercuri 24 noiembrie 5:32 PM

Abonare la google news

Dinamo, lovitură de proporții! Haosul politic i-a lăsat pe fani acasă la meciul crucial din Liga Campionilor


Dinamo a primit o lovitură de proporții înaintea meciului crucial cu Flensburg, din Liga Campionilor. Campioana României va juca iar fără spectatori, pe teren propriu.


„Dulăii” au sperat până în ultimul moment să fie încurajați de fani, dar totul a picat dintr-un motiv incredibil: Guvernul interimar nu s-a întrunit pentru ședința care să valideze propunerea Comitetului Național pentru Situații de Urgență.

Într-o atmosferă de zile mari, Dinamo a produs cea mai mare surpriză din acest sezon de Liga Campionilor, după ce a bătut-o pe Kielce, în prima etapă din faza grupelor.

Haosul politic îi lasă acasă pe fanii lui Dinamo, la meciul din Liga Campionilor

Dacă Guvernul interimar s-ar fi întrunit marți, atunci Dinamo putea să evolueze cu spectatori în fața celor de la Flensburg. Ar fi fost un mare avantaj pentru „dulăi”, mai ales că nemții s-au impus clar pe teren propriu: 37-30.

Acest lucru nu s-a întâmplat, iar promisiunile n-au fost respectate: ”Măsurile propuse vor fi discutate în şedinţa de Guvern de săptămâna viitoare. Deocamdată nu sunt finalizate documentele”, declara Eduard Novak, pe 19 noiembrie.

Politicienii nu s-au ținut de cuvânt, ședința a fost amânată, iar Dinamo va juca fără fani având în vedere haosul politic din România.

Singura șansă, una foarte mică, având în vedere dezinteresul arătat, ar fi ca Guvernul să se reunească joi, la ora 11:00, iar hotărârea să apară în Monitorul Oficial chiar în ziua meciului dintre Dinamo și Flensburg.

Chiar și așa, șansele ca spectatorii să apară la sala Dinamo pe ultima sută de metri sunt minime, având în vedere că gazdele trebuie să anunțe din timp Jandarmeria și să organizeze într-un mod profesionist un meci de Liga Campionilor.

Jucătorii erau și ei convinși că vor beneficia de ajutorul fanilor în cele din urmă și chiar au insistat ca șefii lui CS Dinamo să facă totul pentru ca echipa să joace cu spectatori în tribune marele meci cu Flensburg.

Prosport.ro