duminică 26 septembrie 12:18 PM

Abonare la google news

Dinamo continuă campania de achiziții în forță! Iuliu Mureșan anunță noi transferuri: „Un mijlocaș și un atacant pe care să putem repede să-i facem să joace!”


Dinamo încearcă să facă noi transferuri după ce i-a fost ridicată interdicția, iar Iuliu Mureșan anunță că noi jucători ar putea semna cu formația din „Ștefan cel Mare”, chiar dacă perioada de transferuri s-a încheiat.


Forma slabă a „câinilor” a dat de gândit conducerii, astfel că este de așteptat ca administratorul special al dinamoviștilor, împreună cu DDB, să facă un efort financiar.

Iuliu Mureșan este de părere că lui Dinamo îi lipsește consistența din linia mediană și din ofensivă, iar achizționarea unui mijlocaș și unui atacant ar putea să ajute foarte mult echipa.

Dinamo se pregătește de noi transferuri. Anunțul lui Iuliu Mureșan

Singurul post pentru care oficialul lui Dinamo nu își face griji este cel de portar, pentru care se luptă în acest moment Mihai Eșanu și Plamen Iliev.

„În afară de portar, ne-ar trebui, ne-ar trebui transferuri pe toate posturile. Ne-ar trebui și atacant, și mjlocaș, ne-ar trebui poate, desi avem, fundaș. Totuși am adus unul, dar încă un mijlocaș și un atacant dacă am putea să găsim și pe care să putem repede să îi face să joace ar fi util”, a declarat Iuliu Mureșan la Prosport.ro Live.

Totodată, Mureșan crede că echipa ar putea avea un alt parcurs în perioada imediat următoare. Calificarea din Cupa României, în fața Ripensiei, a ridicat moralul jucătorilor, iar perioada de pauză ce se apropie, în care se vor disputa meciurile echipe naționale, poate ajuta lotul să pună la punct deficiențele din joc.

„Meciul cu Craiova e un meci foarte greu. Sigur, Craiova are prima șansă, dar avem și noi șansa noastră și cu infuzia de moral pe care am primit-o după calificarea în Cupă sper să jucăm din ce în ce mai bine. Echipa joacă din ce în ce mai bine și mai ales jucătorii aduși în timp scurt și la sfârșit perioadei fizic sunt tot mai bine fizic și vor fi și mai bine după pauza echipa naționalei din octombrie”, a mai spus Iuliu Mureșan.

Prosport.ro