3 iunie 10:00 PM

Abonare la google news

Dinamo București pregătește un nou transfer! Cele 6 nume care vin la campioana României, alături de antrenorul Xavier Pascual

Dinamo București pregătește un nou transfer pentru sezonul următor. Este vorba de interul stâng Dan Emil Racoțea.

Presa spaniolă anunță că Bidasoa se va despărți de interul stânga. „Va încerca să-și recapete cel mai bun nivel în echipa Dinamo București”.

Campioana României a anunțat în această săptămână „transferul” lui Xavier Pascual de la FC Barcelona. Antrenorul catalan a semnat un contract pe 3 ani

Dinamo București pregătește un nou transfer! Cele 6 nume care vin la campioana României, alături de antrenorul Xavier Pascual

Dinamo București își pregătește o echipă și mai puternică decât a avut în ultimii ani, cu obiectul clar de a reveni în Liga Campionilor. Clubul speră într-un wildcard din partea Federației Europene de Handbal.

Campioana României a anunțat în această săptămână că a ajuns la un acord pe 3 ani cu Xavier Pascual. Antrenorul de la FC Barcelona va primi și întăriri substanțiale. Unele au fost deja confirmate, altele urmează să fie anunțate.

Ultimul nume despre care se spune că vine la Dinamo este Dan Emil Racoțea. Interul stânga se desparte de Bidasoa Irun, a anunțat azi mass-media din Țara Bascilor. Iar destinația lui va fi Dinamo.

„Dan Emil Racotea, jucător internațional român, nu își va continua cariera în Bidasoa. Deși nu este oficial, se va întoarce în țara natală și va încerca să-și recapete cel mai bun nivel la Dinamo București”, susține kiroletik.eus.

Interul stânga a ajuns la Bidasoa în urmă cu un an, fiind transferat de la Veszprem. El a semnat pe 2 ani, dar clubul și jucătorul au fost de acord să suspende contractul care îi lega. Plecat încă de la 19 ani de la CSM București, Racoțea a jucat în ultimii ani la Wisla Plock (5 sezoane), Chartres (1 sezon) și Bidasoa (1 sezon). El nu a apucat să joace niciun meci pentru Veszprem, după transferul din 2019.

Internaționalul român ar fi al 6-lea transfer al lui Dinamo pentru sezonul următor. Trei au fost deja confirmate: Cedric Sorhaindo (FC Barcelona), Christian Dissinger (RK Vardar) și Kamel Alouini (Al Nasr). La transferuri vehiculate mai sunt Alex Pascual Garcia (FC Barcelona) și Raul Nantes (CSM București).

Până acum au fost confirmate despărțirile de Ante Kuduz, care va ajunge la Vardar, și Stefan Vujic, care cel mai probabil va evolua la Minaur.

Citeste articolul pe ProSport