Abonare la google news

Dinamo are mai multe variante pentru a muta sediul clubului! Mario Nicolae: „Există înțelegere mare din partea domnului Negoiță!”

Dinamo are câteva variante pentru a muta sediul clubului, iar una dintre soluțiile clubului din „Ștefan cel Mare” rămâne clădirea de birouri a lui Ciprian Marica, care a fost un obiectiv și pentru Pablo Cortacero, atunci când spaniolul a făcut o serie de promisiuni.

Mario Nicolae a confirmat că sunt două-trei variante pentru „câini”, care deocamdată „stau tot în casa” fostului patron Ionuț Negoiță.

Pablo Cortacero a promis încă de pe 27 septembrie că Dinamo se va muta în clădirea de birouri a lui Ciprian Marica, însă acest lucru nu s-a întâmplat și nici noul magazin al „câinilor” n-a apărut. Spaniolul a fost de acord ca Dinamo să plătească o chirie de 7.000 de euro pe lună, doar după ce locul respectiv va fi renovat. Marica a fost de acord, însă Cortacero n-a mai dat vreun semn.

Citeste si:  INSP: Au fost detectate 676 de cazuri de infectare cu variante noi de SARS-CoV-2 din aproape 1.200 secvențiate

Dinamo se mută! Mario Nicolae: „Sunt două-trei variante pentru sediul clubului!”

„E pe listă și mutarea birourilor. Există înțelegere mare din partea domnului Negoiță, sunt foarte multe probleme. Acum, suntem focusați pe meciul de mâine (n.n. cu Dunărea Călărași, în sferturile Cupei României), să ne calificăm și să fie și un joc bun. Degeaba se luptă cei din DDB și vin sponsori, dacă sportiv nu ne îndeplinim obiectivele. Vrem să ieșim cu bine din toate aceste probleme.

Citeste si:  Cum atacă SARS-CoV-2 plămânii. Medic pneumolog: "Există trei faze ale bolii"

Sunt două-trei variante pentru sediul clubului, e clar că vrem în zona Ștefan cel Mare, Dorobanți, Floreasca. Nu a picat varianta clădirii lui Marica, mai ales că el a investit foarte mulți bani, e ceva premium. Noi nu dispunem însă de posibilități financiare atât de ridicate, așa că nu e un lucru care îl facem de pe azi pe mâine, e de negociat”, a spus Mario Nicolae, la Digi Sport.

Citeste si:  Australia a votat legea care obligă Facebook și Google să plătească pentru știrile din mass-media

Citeste articolul pe ProSport

 13 total views