Abonare la google news

Diana Șoșoacă nu exclude candidatura la președinție. Sfatul pe care l-a primit de la IPS Teodosie

  • Diana Șoșoacă a dezvăluit ce sfat a primit de la IPS Teodosie
  • Șoșoacă spune că nu ar fi ajuns la acest nivel în politică dacă nu ar fi ascultat recomandarea arhiepiscopului Tomisului
  • Senatoarea nu exclude posibilitatea de a candida la președinție în 2024

Diana Șoșoacă a dezvăluit că nu exclude posibilitatea de a candida la președinție în 2024. Senatoarea a subliniat că „o parte a poporului român“ deja s-a gândit la asta, însă ea e de părere că pentru a ocupa funcția „trebuie să ai legături externe foarte mari“.

Citeste si:  Ion Cristoiu: „AUR, partidul pandemiei! / A ajuns Șoșoacă în Parlament. Să mori, nu alta!”

Nu m-am gândit eu, dar s-a gândit o parte a poporului român, dar am înțeles că trebuie să ai legături externe foarte mari. Cred că ar fi pentru prima dată când un om fără legături cu serviciile, fără legături externe, ar ajunge președintele României. Și, ca să parafrazez un mare politician, dacă mi-o vor cere, o să o fac“, a spus Diana Șoșoacă, la Realitatea Plus.

Citeste si:  Marcel Ciolacu, despre intrarea Dianei Șoșoacă în PSD

Senatoarea consideră că poate n-ar fi ajuns la acest nivel în politică dacă nu ar fi ascultat de sfatul pe care i l-a dat IPS Teodosie.

Mi-aduc aminte ce mi-a spus Înalt Prea Sfinția Sa Teodosie când mi-a dat binecuvântarea să intru în politică: «Acceptă-ți destinul de jertfă, îți spun că ai destin de jertfă și te opui, nu e bine să te opui. Ai un drum greu, acceptă-l și eu îți dau binecuvântarea!» Eu i-am spus că nu vreau să intru în politică și mi-a spus că de aici ai făcut cât ai putut, numai dacă vei fi acolo (în Parlament – n.r.) ne mai poți ajuta“, mărturisește Șoșoacă.

Citeste si:  Diana Șoșoacă susține că ar fi fost victima unei tentative de asasinat: „După ce au văzut că am supraviețuit accidentului, mi-au intrat în casă”

Urmăriți Aleph News pe Facebook, Twitter, Youtube și Instagram!
Citeste articolul pe AlephNews