Abonare la google news

Diana Șoșoacă nu este de acord cu ultimele restricții impuse în România

Diana Șoșoacă este total împotriva ultimelor restricții impuse de autorități și îl acuză pe Raed Arafat și pe ceilalți oameni cu putere de decizie că vor să distrugă viața românilor. În plus, senatoarea susține că șeful DSU ar fi fost condamnat la moarte în țara de unde provine.

Diana Șoșoacă nu a precizat, însă, și fapta pentru care Raed Arafat ar fi primit respectiva sentință. Actualul șef al DSU s-a născut pe 24 mai 1964 în Damasc, capitala Siriei, dar a copilărit în orașul Nablus, aflat în nordul Cisiordaniei. Nici Dominic Fritz, primarul municipiului Timișoara, nu a scăpat de furia senatoarei.

Citeste si:  VIDEO Iohannis: Nu vom introduce restricții noi de sărbători, însă restricțiile care sunt acum în vigoare rămân. Campania de vaccinare începe exact pe data de 27 decembrie

De ce nu se duce Raed Arafat în țara lui, unde este condamnat la moarte? El nu a ieșit niciodată să dezmintă, au fost și emisiuni la principalele televiziuni. Tinerii din Timișoara să iasă în stradă, iar lui Fritz îi spun un lucru: să-și bage mințile-n cap, că venim noi la Timișoara și i le băgam. Da, așa este, Bucureștiul salveaza Timișoara. Să-și bage mințile-n cap, că nu e el stăpân acolo”, a spus Diana Șoșoacă, la România TV.

Diana Șoșoacă nu este de acord cu ultimele restricții: “Nu-i lăsați pe acești criminali să vă distrugă tinerețea”

Senatoarea îi îndeamnă pe români să iasă în stradă, să protesteze pentru a-și apăra drepturile și libertatea. Aceasta mai susține că în aproximativ doi ani, cetățenii vor fi nevoiți să plătească 1.500 de lei pe vaccinul anti-COVID.

Citeste si:  Senatoarea Diana Şoşoacă: "România fierbe. Va fi o nouă revoluţie"

Este obligatoriu să ieșiți în stradă, pentru că trebuie să vă apărați libertatea. Nu-i lăsați pe acești criminali să vă distrugă tinerețea. Polițiștii sunt complici la crima împotriva poporului român. Poporul român se va scula și vă va pedepsi. Peste un an sau doi ne vor obliga să cumpărăm vaccinul care va costa 1.500 de lei. Ăsta e adevărul care vi se ascunde. Peste tot în lume, milioane de oameni ies în stradă”, a spus Diana Șoșoacă, la România TV.

Citeste si:  Diana Şoşoacă: "George Simion mi-a trimis şi azi-noapte la 3. S-au primit mii de mesaje la AUR de la oameni care vor să iasă din partid"

“Solicit exhumarea tuturor morților de COVID!”

În final, Diana Șoșoacă solicită un control imediat la toate unitățile medicale din țară, precum și exhumarea tuturor persoanelor care ar fi decedat din cauza COVID-19.

Useriștii aduc globalismul în România, iar PNL și UDMR îi susțin. Genocid. Cer PÎCCJ să inițieze un control la toate spitalele, solicit exhumarea tuturor morților de covid, efectuarea de necropii și deschiderea dosarelor penalelor împotriva lui Klaus Iohannis și Raed Arafat”, a declarat mai declarat senatoarea.

Citeste articolul pe Gandul

 43 total views