Abonare la google news

Diana Șoșoacă îl desființează pe Raed Arafat. De ce îl acuză pe șeful DSU

După decizia de a introduce noile restricții, a aprut nemulțumirile. În zona Arcul de Triumf, Diana Șoșoacă alături de un număr consistent de oamei au ieșit să protesteze împotriva acestora. Dezlănțuită, senatorul Șoșoacă a aruncat, din nou, cu acauzații împotriva autorităților Multe dintre el au fost îndreptate către Raed Arafat.

Diana Șoșoacă noi acuzații la adresa lui Raed Arafat

Aseară, în plin frig, Diana Șoșoacă și un număr important de oameni au ieșit în stradă să protesteze împotriva noilor măsuri impuse de CNSU. În direct, la diferitele posturi TV, Diana Șoșoacă s-a dezlănțuit, din nou, împotriva autorităților și împotriva măsurilor abuzive impuse.

Printre cei vizați, și nu ar fi prima dată, a fost și Raed Arafat, Secretarul de Stat din cadrul MAI. La dresa lui Raed Arafat, Diana Șoșoacă a făcut acuzații dure, punând-ul pe acesta ca drept artizat al tuturor lucrurilor din ultima vreme.

Citeste si:  Cum va arăta primul Crăciun în Europa pe timp de Covid

”De ce nu se duce Raed Arafat în țara lui, unde este condamnat la moarte? El nu a ieșit niciodată să dezmintă, au fost și emisiuni la principalele televiziuni. Tinerii din Timișoara să iasă în stradă, iar lui Fritz îi spun un lucru.

Să-și bage mințile-n cap, că venim noi la Timișoara și i le băgam. Da, așa este, Bucureștiul salveaza Timișoara. Să-și bage mințile-n cap, că nu e el stăpân acolo.”, și-a început acuzațiile Diana Șoșoacă.

În același timp l-a acuzat pe Raed Arafat de ascunderea din fașa opiniei publice,a datelor reale ale pacienților decedați în ultima vreme. Acuzațiile aduse de Șoșoacă li Raed Arafat fac referirel la faptul că nu au fost lăsați membii familiei celor decedați de a face autopsii sau necropsii celor decedați.

”Cer PÎCCJ să inițieze un control la toate spitalele, solicit exhumarea tuturor morților de covid, efectuarea de necropii și deschiderea dosarelor penalelor împotriva lui Klaus Iohannis și Raed Arafat ”, a continuat Diana Șoșoacă.

Senatorul cere românilor să iasă în stradă

Pe toată perioad mitingului adhoc de la Arcul de Triumf, Diana Șoșoacă le-a cerut românilor să iasă îns tradă și să-și apere drepturile.  Drepturi care suntgarantate prin Constituția României Senatorul a continuat cu acuzațiile la adresa autorităților, de minciună, abuz și mușamalizare.

”Este obligatoriu să ieșiți în stradă, pentru că trebuie să vă apărați libertatea. Nu-i lăsați pe acești criminali să vă distrugă tinerețea. Polițiștii sunt complici la crima împotriva poporului român. Poporul român se va scula și vă va pedepsi.

Peste un an sau doi ne vor obliga să cumpărăm vaccinul care va costa 1.500 de lei. Ăsta e adevărul care vi se ascunde. Peste tot în lume, milioane de oameni ies în stradă ”, i-a îndemnat Diana Șoșoacă pe români.

Citeste articolul pe PlayTech

 43 total views