Abonare la google news

Diana Şoşoacă a fost DJ: Mergeam prin discoteci, prietenii îmi spun „Club”

Diana Şoşoacă este genul de persoană căreia îi place să se distreze. Fostul senator AUR a povestit că aşa a fost încă de când era mică. Îi plăcea să danseze şi să asculte muzică. Mai mult decât atât, Diana Ivanovici Şoşoacă a povestit că în anii 90 a fost chiar şi DJ.

Diana Şoşoacă: Cunoscuţii îmi spun „Club”

Citeşte şi Diana Şoşoacă vrea să fie îngropată în picioare: Turnaţi beton şi voi fi Statuia Libertăţii

Fostul senator AUR a povestit cum la un moment dat, fostul solist al trupei Iris a intrebat-o la un eveniment ce muzică să pună.

Citeste si:  Diana Șoșoacă, mega-scandal la Institutul Marius Nasta, după incidentul din unitatea mobilă de ATI: „Nu aveți bunul simț să vă dați demisia!”

„Rafael, fostul solist de la Iris, m-a intrebat ce muzica să pună. Am zis, pune Pink Floyd, „The Wall”. După aceea am pus Depeche Mode, pentru că m-am uitat şi am văzut în public care era media de vârstă. Simt.

În anii 90 am fost un pic DJ. Mergeam prin discoteci. Eu tot cu discoteca am ramas. Cunoscuţii îmi spun „Club”.  Fiul meu e opusul meu, el e cu fotbalul. Mi-a luat capacitatea, bacalaureatul, mi-a luat la facultate. Eu stiu foarte bine cum funcţionează copiii, îi înţeleg”, a povestit fostul senator AUR la în cadrul interviului acordat lui Dan Bittman. 

Citeste si:  Deputatul PSD Dumitru Coarnă, obligat de instanţă să-i plătească poliţistului Radu Gavriş 5.000 de euro daune morale

Citeşte şi Diana Şoşoacă petrece cu lăutarii. Toată scena a fost transmisă de senatoarea AUR live, pe Facebook: „Vreau să-i facem o dedicaţie domnului Raed Arafat”

Reamintim că în februarie, fostul senator AUR a fost amendat după ce a sărbătorit ziua soţului său într-un local, în ciuda restricţiilor impuse de pandemie.

Senatoarea a transmis totul LIVE, pe pagina sa de Facebook. Pe imaginile făcute publice atunci s-a văzut cum invitaţii s-au ridicat de la mese şi au început să danseze  şi să se disterze. Aceştia au interpretat melodia „Treceţi batalioane, române, Carpaţii”.

Citeste si:  Motivul pentru care Diana Șoșoacă nu completează niciodată declarație pe proprie răspundere

La un moment dat, Diana Şoşoacă transmite câteva mesaje miilor de admiratori care o urmăresc pe Facebook.

„E cazul să vă treziţi odată, e cazul să vă reveniţi la viaţă, viaţa trebuie trăită”, spunea senatoare.

La un momend dat, Diana Şoşoacă a luat microfonul lăutarului şi a cerut o melodie pentru Raed Arafat: „Vreau să-i facem o dedicaţie domnului Raed Arafat, bagă-i ceva de români”, spune Diana Şoşoacă, moment în care lăutarul începe să cânte melodia „Noi suntem români”.

 

Citeste articolul pe RomaniaTV