Abonare la google news

Di Maria, și bătut și cu banii luați

Argentinianul Angel Di Maria a fost victima hoților, care i-au vandalizat locuința chiar în timpul meciului pierdut de echipa sa, Paris Saint-Germain, cu scorul de 1-2, pe teren propriu în fața codașei FC Nantes Atlantique. 

În minutul 62 al jocului de pe Parc des Princes, Di Maria a fost înlocuit de antrenorul Mauricio Pochettino imediat după ce a aflat neplăcuta veste de la directorul sportiv, Leonardo. Din primele informații, în momentul spargerii, soția și fiicele sale se aflau în casa de la Neuilly, ce i-a aparținut în trecut unui alt argentinian, Javier Pastore, dar nu au fost agresate. Hoții au furat ceasuri și bijuterii în valoare totală de 500 de mii de euro.

Citeste si:  Școala auto 2021. Cât costă să faci școala de șoferi în 2021? Prețuri în funcție de categorie

Nu este prima oară când Di Maria este călcat de hoți: în 2015, a pățit-o când era la Manchester United, ceea ce a traumatizat-o pe logodnica lui de atunci, iar acel episod a contribuit la plecarea sa la PSG.

Tot duminică seară, și tatăl fundașului brazilian Marquinhos a fost victima unei spargeri, fiind agresat chiar de atacatori, care au furat obiecte în valoare de două mii de euro. Toate acestea au sporit lista furturilor ce au vizat locuințele fotbaliștilor lui PSG, după experiențele nefericite trăite de Thiago Silva, Eric Choupo-Moting, Daniel Alves, Mauro Icardi și Sergio Rico. Poliția a reușit să oprească o bandă organizată în vara lui 2019.

Citeste si:  Vaccinul anti-covid produs de Moderna, aprobat de UE pentru persoanele peste 18 ani

După atentatele teroriste din 2015, PSG le-a oferit jucătorilor săi o protecție sporită, iar unii au hotărât să o mențină permanent. Clubul din capitala Franței a efectuat chiar un audit la toate domiciliile fotbaliștilor săi și le-a propus ameliorarea condițiilor de securitate.

Citeste articolul pe Cancan

 8 total views