Abonare la google news

Dezvăluiri șocante făcute de fiica criminalului de la Onești: „Am spus cine sunt şi mi s-a închis telefonul”

Una dintre fiicele lui Gheorghe Moroșan, bărbatul ce a sechestrat și ucis doi muncitori, spune că a sunat la poliție pentru a aplana situația. Cu toate acestea, nimeni nu i-a răspuns. Fata susține că autoritățile i-au închis imediat telefonul atunci când a spus cine este.

Fiica criminalului, noi mărturisiri

Fiica lui Gheorghe Moroșan susține că atunci când a sunat la poliția din București si Bacău i s-a închis telefonul. Fata a sunat deoarece voia să aplaneze situația și să ajute la rezolvarea problemei. A suna chiar și la presă, iar acolo i s-a spus că nu se poate deplasa nimeni pe teren deoarece nu au o mașină disponibilă.

„Situaţia este foarte grea. Nu pot decât să las capul plecat, cuvintele sunt de prisos, oricât am încercat să aplanez această situaţie. Am sunat la Bacău, am sunat la Bucureşti. Am spus despre ce e vorba, am spus cine sunt şi mi s-a închis telefonul. Am sunat la sediile de poliţie. Aşa am avut în cap. Am sunat chiar şi la presă. «Nu avem maşină să ne deplasam în teren»” mi-au spus de la Bacău”, a declarat fiica criminalului din Oneşti.

Ea susține că a vorbit cu tatăl ei la telefon și că dorea să-i ducă acea hârtie. Gheorghe Moroșan a fost evacuat din propriul apartament acum câțiva ani, fără a vedea o hotărâre judecătorească, susține acesta. Criminalul dorea suma de 300.000 de euro, o cameră video și cel mai important, hotărârea judecătorească. De asemenea, fata mai adaugă și că după incident, nu a mai putut lua legătura cu nici unul dintre părinți. A cerut informații cu privire la starea de sănătate a tatălui său, dar nu a primit răspuns.

Cum s-au desfășurat acțiunile

Atunci când agresorul a sunat la 112, a cerut să vorbească cu persoane importante din sistem. Negociatorul ce a fost implicat în acest caz, susține că deși situația era sub control, la un moment dat s-a produs un declic.

“Am urmărit detensionarea situației, reducerea nivelului de anxietate și stabilirea unui echilibru între planul emoțional și rațional al agresorului. În jurul orei 16.55 s-a produs un declic, chiar dacă situația era sub control. Exista o comunicare între negociator și agresor. Am observat mișcarea siluetelor agresorului și a unui ostatic în balconul apartamentului și am auzit zgomote și țipete din interior, fapt care ne-au adus indicii clare că în interior s-a produs o agresiune”, a spus negociatorul.

Forțele de ordine au intervenit atunci când au auzit țipete din interior. Agresorul a fost împușcat de 9 ori. În momentul de față era internat în spital, iar audierile vor începe atunci când starea de sănătate îi permite acest lucru.

Citeste articolul pe PlayTech

Citeste si:  Proiect OUG, aflat în dezbatere publică: Nu cresc pensiile, fără vouchere de vacanță sau gratuitate pentru studenți la tren