17 mai 10:00 PM

Abonare la google news

Dezvăluiri incredibile! Motivul pentru care Octavian Popescu nu a mai fost împrumutat la Rapid: „Nu am fost lăsat!”

Adrian Iencsi, fost antrenor și jucător al Rapidului, a dezvăluit, în cadrul emisiunii ProSport Live, motivul pentru care Octavian Popescu, actual jucător la FCSB, nu a mai fost împrumutat la formația giuleșteană.

Octavian Popescu a fost transferat de FCSB, liber de contract, în vară, de la Universitatea Craiova.

Tânărul fotbalist s-a făcut rapid remarcat în tricoul lui FCSB și a devenit o prezență constantă în primul „11” al echipei bucureștene.

Motivul pentru care Octavian Popescu nu a mai fost împrumutat la Rapid

Adrian Iencsi susține că a dorit să-l transfere pe Octavian Popescu, la Rapid, sub formă de împrumut. Însă, i s-a transmis că nu este pregătit, din punct de vedere fizic, să joace la formația giuleșteană și, astfel, transferul a picat.

„Octavian Popescu înca este un jucător crud, e un copil. Încă nu are forță fizică. Eu, la Rapid, am vrut să-l iau împrumut, dar nu am fost lăsat, pentru că mi s-a transmis că încă nu este pregătit fizic să facă față la nivelul ligii a doua și mai ales la Rapid București. E un jucător de mare perspectivă, dar încă nu poate fi considerat un jucător care să traga echipa dupa el, cum era Man”, a declarat Adrian Iencsi, la ProSport Live.

Adrian Iencsi tranșează lupta la titlu

Fostul tehnician din Giulești este de părere că CFR Cluj va câștiga titlul de campioană, în acest sezon de Liga 1. Acesta și-a argumentat opinia.

„CFR va câștiga campionatul, este echipa mai matură, mai omogenă. Eu cred că, într o proprție de 90-95 la sută, o să fie din nou campioană.

E foarte greu ca o echipă de talia CFR-ului să se împiedice pe ultima sută de metri. Ei au un lot foarte bun, un lot numeros, dar și foarte bun valoric. Pe când la FCSB sunt mulți jucători valoroși, în special tineri. Dar vedeți că, atunci când apar suspendări sau accidentări, nu pot fi înlocuiți. Nu au dublaj pe fiecare post, cu valori egale, cum există la CFR. Și FCSB, și Universitatea Craiova au loturi foarte bune, dar nu reușesc să aibă continuitate”, a mai spus Adrian Iencsi, la ProSport Live.

Citeste articolul pe ProSport