luni 29 noiembrie 11:01 PM

Abonare la google news

Dezvăluiri incredibile despre Răzvan Zăvăleanu. „Are niște câștiguri fabuloase. Asta scrie în contractul societății lui cu Dinamo!”


Dinu Gheorghe, fostul președinte al formației Dinamo București, a făcut o serie de dezvăluiri incredibile despre Răzvan Zăvăleanu în cadrul emisiunii ProSport LIVE.


Dinu Gheorghe susține că Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar de la Dinamo, încasează un salariu uriaș de la formația din „Ștefan cel Mare”.

Totodată, Dinu Gheorghe i-a cerut lui Iuliu Mureșan să ia măsuri, toate acestea deoarece Răzvan Zăvăleanu se implică peste ceea ce fostul oficial de la CFR Cluj are de făcut la gruparea antrenată de Mircea Rednic.

Dezvăluiri incredibile despre Răzvan Zăvăleanu

Dinu Gheorghe a mai făcut o dezvăluire șocantă. Conform celor spuse de către fostul oficial din Liga 1, societatea RTZ&Partners SPRL – Filiala București, cea care se ocupă cu dosarul de insolvență de la Dinamo și care este deținută de Răzvan Zăvăleanu, o să încaseze comision de la fiecare transfer pe care trupa „câinilor„ o să îl facă la alte cluburi începând cu 1 ianuarie 2022.

„Deranjează aceste discuții care apar în presă. Parcă Zăvăleanu e președintele clubului, nu Mureșan! Am înțeles că are câștiguri fabuloase. Dacă jucătorii aduc antrenorul la Dinamo, o să fie perfect. Putem și noi să fim antrenori! Eu spun că lucrurile nu trebuia așa judecate”, a spus Dinu Gheorghe, la ProSport Live.

„În contractul societății domnului Zăvăleanu cu Dinamo se spune foarte clar că, pentru toți jucătorii care se transferă de la Dinamo la alte cluburi, de pe 1 ianuarie, societatea are un comision”, a spus Dinu Gheorghe, la ProSport Live.

Prosport.ro