marți 21 septembrie 7:12 PM

Abonare la google news

Dezvăluiri incredibile despre Dan Petrescu! Un fost elev de-ai lui îl dă de gol: „Era cel mai fericit dacă pierdeam! Își dorea asta”

Dan Petrescu, antrenorul echipei CFR Cluj, a fost dat de gol de către Bogdan Stelea, fostul portar al echipei naționale și fostul său elev de la Unirea Urziceni.


Cei doi s-au intersectat la Unirea Urziceni în perioada 2006-2008, pe vremea când Dan Petrescu era antrenor, iar Bogdan Stelea era încă în activitate.

Fostul portar a dezvăluit că Dan Petrescu abia așteaptă ca jucătorii lui să facă pași greșiți pentru a-i critica.


Bogdan Stelea, dezvăluiri despre Dan Petrescu

De asemenea, Bogdan Stelea a dezvăluit și ceea ce le spune Dan Petrescu jucătorilor săi în contextul amintit anterior. Fostul portar este de părere că aceasta este modalitatea în care „Bursucul” își ține jucătorii în „priză”.

„O să fie genul de fotbal care se joacă pentru rezultat. Dar Petrescu o spune și o recunoaște tot timpul că pe el îl interesează să câștige. Asta face și la antrenament.

Îl interesează estetica, dar el are estetica lui, adică el vede jocul într-un anume fel, își dă seama ce poate să facă la anumite jocuri, în funcție de adversarul pe care îl are și e genul de antrenor care își motivează jucătorii în permanență și îi ține în priză mereu.

Nu există să trateze vreun adversar de pe un nivel de superioritate, are o teamă a lui legată de orice adversar.

Țin minte ce spunea la Urziceni, unde tot timpul făceam meciuri amicale. Joia, la meciurile amicale respective, își dorea să pierdem. Deci era cel mai fericit dacă pierdeam, pentru că putea să ne creeze presiune, să ne spună: «Băi, nu sunteți în stare de nimic, sunteți praf, dacă la meci sunteți așa, ne bat ăia de ne omoară». Da, îi plăceau chestile astea”, a spus Bogdan Stelea, la Digi Sport.

Prosport.ro


Stirile.eu