17 mai 11:00 PM

Abonare la google news

Dezvăluiri fabuloase despre schimbul deceniului! Adrian Mutu pentru Daniel Pancu ar fi putut fi transferul care schimba soarta Rapidului

Dinu Gheorghe, fost președinte la Rapid, a vorbit, în cadrul emisiunii ProSport Live, despre cum Adrian Mutu a fost cât pe ce să ajungă la Rapid, în schimbul lui Daniel Pancu.

Adrian Mutu (42 de ani) s-a retras din cariera de fotbalist, în vara lui 2016, de la ASA Târgu Mureș.

În timp ce Daniel Pancu a agățat ghetele în cui, în vara lui 2018, pe când era jucătorul Rapidului.

Adrian Mutu pentru Daniel Pancu ar fi putut fi transferul care schimba soarta Rapidului

Dinu Gheorghe susține că Rapid l-a dorit pe Adrian Mutu, pe când acesta era jucătorul celor de la FC Argeș. Însă, Constantin Stroe, președintele echipei piteștene, de la acel moment, le-a propus giuleștenilor să-l dea la schimb pe Daniel Pancu pentru Adrian Mutu.

După îndelungi negocieri, transferul la Rapid a picat, iar Adrian Mutu s-a transferat la Dinamo.

„A fost povestea cu Mutu. Domnul Stroe a vrut să-l dea la Rapid. Aici a fost o bătălie mai lungă, pentru că erau frații Becali implicați, în momentul ăla, și oscilau în privința destinației lui Mutu. Dar Stroe, care atunci era directorul fabricii de la Pitești și avea echipa în grijă, ne-a pus o condiție: Pancu la schimb cu Mutu.

În momentul ăla, lucrurile s-au blocat puțin, pentru că Pancu era deja în sufletul nostru, era deja rapidist. Și, în momentul ăla, George a încercat pe alte căi, am tărăgănat puțin povestea și atunci a spus ceea ce a spus de multe ori aici Victor Becali. Pe Mutu l-au ținut atunci, câteva zile, ascuns. Îl țineau în mașină, îl culcau pe bancheta din spate. Era o bătălie mare. Și a venit Nețoiu, până la urmă, și l-a dus la Rocar, scriptic, apoi l-a dat la Dinamo împrumut și s-a încheiat povestea”, a declarat Dinu Gheorghe, la ProSport Live.

Citeste articolul pe ProSport