luni 6 decembrie 12:48 AM

Abonare la google news

Dezvăluiri despre războiul FCSB – CSA Steaua: „Știu ce s-a întâmplat, eu sunt artizanul acestei echipe. Becali nu l-a subvenționat și pe Talpan, adică lovelele nu s-au dus și la el”


Între FCSB și CSA Steaua există un vechi conflict, purtat și prin tribunale. Într-unul dintre cazuri judecătorii au dat verdictul asupra palmaresului, cel din perioada 1947 – 1998 îi aparține Stelei.


Juristul clubului „militar” Florin Talpan luptă pentru cauza clubului din Ghencea cu avocații lui Becali.

Acum, Dumitru Dragomir susține că totul e cauzat de faptul că patronul FCSB nu „l-a subvenționat” pe Talpan.

Dezvăluiri despre războiul FCSB – CSA Steaua: „Știu ce s-a întâmplat, eu sunt artizanul acestei echipe. Becali nu l-a subvenționat și pe Talpan, adică lovelele nu s-au dus și la el”

Talpan e în proces și cu CSA Steaua, propriul club: „A acționat cu rea credință”.

Dumitru Dragomir a făcut dezvăluiri, la Realitatea Sportivă, despre războiul dintre Gigi Becali și Florin Talpan.

„De Steaua București are cine să se ocupe, Gigi Becali. Că Steaua adevărată este asta din Liga 1, nu cealaltă. Eu știu ce s-a întâmplat acolo, că eu sunt artizanul principal al acestei echipe. Becali nu a greșit absolut nicăieri. A avut însă neșansa să nu se comporte bine cu un jurist.

Despre Talpan este vorba, pe care Gigi nu l-a subvenționat și pe el, ca să nu vorbesc altceva. Adică lovele nu s-au dus și la el, s-au dus la alții. E foarte ușor să găsești chichițe juridice la fotbal. În prima fază când Talpan a început să ridice nasul, atunci trebuia tamponat. După aceea când te ia valul te poate aduce în vâltoare. Pe Gigi Becali însă nu-l interesează dacă îl cheamă FCSB sau Steaua, oricum”.

Este interzisă folosirea cuvintelor „Steaua” și „steliştii” în contextul în care se discuta despre FCSB!

De ce nu poate juca FCSB pe stadion Steaua? „Haideți să vă spun de ce nu suntem lăsați în Ghencea. Le este frică să ne lase pe noi să jucăm acolo. Pentru că vom avea mai mulți suporteri” spunea avocatul Asociației „Salvați Steaua”, Virgil Boglea.

 

Prosport.ro