vineri 26 noiembrie 8:33 AM

Abonare la google news

Dezvăluiri despre războiul de la Dinamo dintre Mircea Rednic și Iuliu Mureșan! Cât de bogat e, de fapt, antrenorul: „Are atâția bani încât mai poate să trăiască 1000 de ani”

Dumitru Dragomir, fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal, a vorbit la ProSport Live despre situația lui Mircea Rednic de la Dinamo.


Iuliu Mureșan, administratorul special de la Dinamo a pus după partida cu FC Voluntari, scor 2-1, tunurile pe jucătorii lui Mircea Rednic.

Ulterior a spus că antrenorul principal a adus cinci jucători, dar tot nimic.


Care este situația lui Mircea Rednic la Dinamo: „Îl doare la bască de Iuliu Mureșan!” Cine îl susține pe tehnician

Acum, Dumitru Dragomir afirmă că afirmațiile administratorului special de la Dinamo nu îl afectează pe Mircea Rednic, acesta fiind susținut de Nicolae Badea al club.

„Îl doare la bască pe Rednic de Mureșan și de conducere. Are susținerea lui Badea. Să știi că Rednic face multe eforturi acolo. El plătește multe lucruri pe acolo. Nu ia atâția bani cât primește de la Dinamo. E dinamovist și îi place. În momentul în care ai o anumită vârstă și nu ai nicio preocupare… E vorba de pasiune. Are atâția bani încât mai poate să trăiască 1000 de ani de acum înainte. La 59 de ani ești măcinat ca antrenor, ești zdruncinat psihic și medical.

Eu cred că rămâne Rednic și o scoate la capăt. Nu cred că Mureșan vrea să scape de Rednic. Conducătorul mai spune câteva lucruri, la fel și antrenorul poate să spună. E democrație acum. Rednic a avut și ghinioane… A pierdut 3 meciuri după minutul 90”, a spus Dumitru Dragomir pentru ProSport LIVE.

 

Prosport.ro


Stirile.eu