duminică 16 ianuarie 10:01 AM

Abonare la google news

Dezvăluiri despre negocierile privind preluarea clubului Dinamo: „Am și verificat acest lucru! Dorin Șerdean i-a spus asta lui Pablo Cortacero”


Constantin Anghelache, fost președinte la Dinamo, a oferit detalii despre posibilitatea ca Dorin Șerdean să preia pachetul majoritar de acțiuni de la Pablo Cortacero.


În urmă cu aproape o lună, unul dintre cei care au garantat pentru investitorii spanioli, Cornel Țălnar a dezvăluit că Dorin Șerdean va prelua, începând cu luna ianuarie a anului 2022, pachetul majoritar de acțiuni de la Pablo Cortacero.

Constantin Anghelache a făcut o analiză și a explicat care sunt dedesubturile acestei mutări.

Constantin Anghelache, dezvăluiri despre negocierile dintre Dorin Șerdean și Pablo Cortacero privind preluarea clubului Dinamo

„Cornel Țălnar a spus că lucrurile se vor rezolva la Dinamo, pentru că domnul Șerdean a luat acțiunile de la Pablo Cortacero. Am și verificat acest lucru, la Consulatul din Spania, pentru că am avut această posibilitate. Cei de acolo mi-au transmis că nu rezultă că s-a încheiat vreun contract de cesiune.

Sau poate e vreun document confidențial și nu era obligatoriu să-mi confirme mie cineva acest lucru. E posibil ca cei 550.000 de euro, pe care Cortacero i-a plătit când a preluat Dinamo, să fie ai domnului Șerdean. Eu așa am auzit. Și atunci apare logica oarecum. Șerdean a zis «Domne, să nu pierd eu banii, cesionează-mi mie acțiunile să pot să mă ocup eu în continuare». E logică problema”, a spus Constantin Anghelache, potrivit Realitatea Sportivă.

„Eu nu am crezut niciodată că, în istoria acestui club, pentru care am jucat și am antrenat, se poate întâmpla așa ceva. Dezastrul este rezultatul celor din PCH, după ce ei au preluat echipa și au dus-o în moarte clinică. Sperăm ca, din 1 ianuarie, când domnul Șerdean va prelua pachetul acțiunilor, lucrurile se vor schimba.

 

Sunt optimist pentru că există discuții cu mai mulți posibili investitori interesați, entități, care au așteptat ca Planul de reorganizare să fie aprobat, să treacă, să știe care sunt datoriile și să înceapă negocierile. Aceștia vor să vină, să bage banii necesari și să scoată cât mai repede clubul din insolvență, există această oportunitate”, a fost anunțul lui Cornel Țălnar, în decembrie 2021.

Prosport.ro