marți 19 octombrie 6:06 PM

Abonare la google news

Dezvăluiri despre Edi Iordănescu, după focarul de COVID-19 de la FCSB și ieșirile patronului Gigi Becali: „Am vorbit cu el, era afectat!”

Narcis Răducan, fost director sportiv la FCSB, a dezvăluit că a purtat o discuție cu Edi Iordănescu, antrenorul roș-albaștrilor, aflat în izolare după ce a fost depistat pozitiv cu COVID-19.


După victoria cu CS Mioveni, scor 3-0, pentru FCSB urmează întâlnirea cu Farul Constanța, de la Ovidiu, programată duminică, 24 octombrie, de la ora 20:30, în cadrul etapei cu numărul 13 din Liga 1.

Rămâne însă de văzut dacă FCSB va reuși să aibă un lot de 13 jucători valizi pentru această întâlnire.


Narcis Răducan, dezvăluiri despre Edi Iordănescu, după focarul de COVID-19 de la FCSB și ieșirile patronului Gigi Becali

Narcis Răducan a dezvăluit că Edi Iordănescu este îngrijorat din cauza situației medicale a echipei, însă liniștit pentru că elevii săi au reușit să lege cinci victorii consecutive în campionat.

„Am vorbit un pic cu Edi, pentru că am vrut să iau pulsul, și l-am văzut destul de liniștit. Era bucuros că sunt rezultate. Sigur, preocupat și el că încă nu funcționează lucrurile cum trebuie, dar afectat de situația medicală. L-am văzut mai liniștit decât mă așteptam. Eu îl știam mai stresat, așa e el de obicei. Cred că e bine pentru el și pentru echipă”, a spus Narcis Răducan, la Digi Sport.

FCSB are nu mai puțin de șapte jucători au fost depistați pozitiv cu COVID-19: Cătălin Straton, Sorin Șerban, Iulian Cristea, Răzvan Oaidă, Andrei Cordea, Vali Crețu și Valentin Gheorghe, iar alți doi au fost izolați preventiv: Adrian Șut și Constantin Budescu.

De asemena, FCSB are probleme și la nivelul staff-ului tehnic. Nici Edi Iordănescu, dar nici Mihai Pintilii nu pot sta pe bancă la meciul cu CS Mioveni, fiind depistați pozitiv, iar indicațiile de pe banca tehnică le oferă Eugen Nae, antrenorul de portari din staff-ul lui Cosmin Olăroiu.

Listei de jucători indisponibili i s-a alăturat recent și Octavian Popescu, jucător care ar fi acuzat simptome de COVID-19 și care ar fi intrat precentiv în izolare, până la aflarea rezultatului testului pentru COVID-19.

Prosport.ro


URMARESTE-NE PE FACEBOOK !