Abonare la google news

Dezvăluire şoc în showbiz! A fost înşelată de soţ în propria casă. „Am şi luat masa împreună, în trei”

A fost înşelată de soţ în propria casă.  Nineta Popa, căci despre ea este vorba,a vorbit public despre perioadele grele din viaţa ei, peste care a reuşit să treacă, dar nu a fost uşor.

Citeşte şi: Soţul Marcelei Fota a murit în urma unui infarct. Cântăreaţa de muzică populară a rămas cu un băieţel

Nu dormim împreună, ne întâlnim pe hol, zice că mă mișc prea mult în pat noaptea și nu poate dormi de mine. De vreo șapte, opt ani dormim separat, el doarme mai mult. A fost mare fustangiu, dar acum s-a mai liniștit.

Am suferit, dar faptul că a și plecat cu o anumită femeie, se știe, dar socrul meu îmi spunea să nu plec de acasă, că eu am făcut-o.

Citeste si:  Ministrul Sănătăţii britanic face o dezvăluire uluitoare: campania de vaccinare este inspirată din filmul "Contagion"

Așa că n-am plecat, iar el s-a întors acasă. Avea de gând să se despartă de mine, doar că nu băgase divorț. Își luaseră apartament prin Cluj, dar tot acasă a venit. Până la urmă, ea a rămas în apartament și i-a dat lui niște bani”, a spus Nineta Popa.

A fost înşelată de soţ în propria casă

Artista a mai dezvăluit că a primit-o în propria casă pe amanta soţului, a stat cu ea la masă, încercând să o convingă să îl părăsească pe bărbat. Într-un final, soţul s-a întors acasă, alături de familie.

Citeste si:  Alegeri parlamentare 2020. Cum afli la ce secție de votare ești arondat

Ba chiar, pe ea am și primit-o acasă, am luat masa împreună. Eu nu i-am zis nimic, decât să-mi lase bărbatul în pace, că avea și ea bărbat și copil.

Dar de atunci nu s-a mai întâmplat nimic, dacă îl înșelam eu, el nu tolera, dar acum suntem bine, dacă se mai întâmpla, acum nu mai eram împreună”, a mai spus Nineta Popa în cadrul emisiunii „Acces Direct”.

Citeste si:  Simbolul Stelei lovește crunt în FCSB și Gigi Becali! Ce echipă câștigă titlul. „Am lucrat împreună!” | EXCLUSIV

Citeste articolul pe RomaniaTV