luni 29 noiembrie 11:17 PM

Abonare la google news

Dezastrul de la Dinamo, explicat: „Aici Mircea Rednic greșește! Nu este o armonie, fiecare vrea să pară mai important”


Analistul ProSport Dinu Gheorghe a vorbit la ProSport Live despre situația dificilă prin care trece Dinamo în această perioadă și a explicat de ce relația dintre antrenorul Mircea Rednic și administratorul special Iuliu Mureșan s-a răcit.


Recent au iești la iveală noi probleme financiare în cadrul clubului Dinamo. La începutul lunii noiembrie, antrenorul și jucătorii au făcut chetă ca să plătească salariul unui om din cadrul clubului.

Săptămâna trecută, antrenorul din „Ștefan cel Mare” a scos bani din buzunar pentru a plăti deplasările pe care clubul le-a avut la Buzău și la Ploiești, pentru meciurile amucale cu Gloria Buzău și Petrolul Ploiești.

Dezastrul de la Dinamo, explicat: „Aici Mircea Rednic greșește! Nu este o armonie, fiecare vrea să pară mai important”

Acum, Dinu Gheorghe a explicat la ProSport Live că Mircea Rednic greșește atunci când scoate bani din buzunar pentru a plăti salariile, iar Dinamo are foarte mult de pierdut pentru că vestiarul nu este unit.

„Am văzut că Rednic își plătește postul de antrenor la Dinamo, că aduce bani la club. Aici greșește! Să cheme presa că n-au bani de motorină la autocar. Șoferul nu pleacă fără asigurare. Ruptura între el și Mureșan se adâncește în fiecare zi, se mărește falia. Am văzut o mare tandrețe între Mureșan și Filip. Eu nu pot să arăt lumii că eu gândesc altfel, după ce a luat Rednic o decizie. E problema lui. Nu știu cum a condus Iuliu Mureșan la CFR, dar la Dinamo nu sunt uniți, fiecare face ce crede. Nu este o armonie, fiecare vrea să pară mai important”, a spus Dinu Gheorghe, la ProSport Live.

Prosport.ro