luni 17 ianuarie 9:05 PM

Abonare la google news

Dezastru pentru Moruțan și Cicâldău. Sunt considerați responsabili pentru haosul de la Galatasaray


Moruțan și Cicâldău sunt în vizorul turcilor, considerându-se că cei doi sunt printre responsabilii pentru problemele pe care le are Galatasaray în ultima vreme. Echipa românilor a rămas fără nicio șansă la titlu și se află la înfrângerea cu numărul 6 din 12 meciuri jucate. Un astfel de dezastru nu a mai fost văzut din sezonul 1987-1988.


Dezastrul de la Galatasaray este pus pe umerii românilor Moruțan și Cicâldău

Galatasaray părea să aibă un sezon bun, asta după ce s-au calificat în 16-imile Europa League. Cu toate acestea, în campionatul intern gruparea Cim Bom Bom încasează înfrângere după înfrângere. Până în acest moment echipa lui Burak Elmas a jucat 12 meciuri din care a pierdut 6. Cu un procentaj de 50% victorii, Galata a pierdut orice șansă la titlu.

Levent Tüzemen, jurnalist la cotidianul Sabah, nu s-a mai putut abține și i-a taxat dur pe elevii lui Domenec Torrent.

Șapte dintre cei folosiţi de Domenec Torrent duminică nu merită să poarte tricoul Galatei. Dacă nu se întăreşte în această pauză şi continuă cu prostia întineririi cu orice preţ, echipa va continua să piardă”, a spus Tüzemen.

Jurnalistul a făcut referire la Moruțan și Cicâldău, dar și la: portarul Ismail Cipe, fundaşul Alpaslan Ozturk, mijlocaşii Aytac Kara, Taylan Antalyali şi Berkan Kutlu.

Finanțatorul FCSB îi amenință pe cei de la Galatasaray

În vara anului 2021, Olimpiu Moruțan a fost transferat de către FCSB la Galatasaray. Echipa din România ar fi trebuit să încaseze 3,5 milioane de euro, însă turcii au uitat complet de bani. Mai mult, FC Botoșani așteaptă procentajul din transferul fostului lor jucător.

Cu toate acestea, Gigi Becali declară că s-a așteptat la astfel de probleme. Omul de afaceri știe că transferurile în Turcia și Arabia aduc mereu probleme și se pregătește să meargă și să facă plângere la FIFA sau UEFA.

De ce să fiu supărat pe Galata? Când vinzi în Turcia și Arabia, trebuie să știi că nu iei banii. Iei banii la FIFA sau UEFA la comisie.

Eu știam. Nu știu dacă există penalizări. Că nu iei imediat, nu e problemă. În șase luni tot îi iei. E calculat.

Dacă vinzi în Arabia, să știi că atunci când vine plata, e Emirul plecat în Miami, în New York, dar nu e problemă, că e miliardar. Astea sunt discuțiile pe care le aveam când vindem în Arabia. Discuțiile în Turcia sunt altfel: ’Luăm un credit acum, bașcanul are o afacere’. I-am spus lui Vali: ’Un singur telefon dai și apoi la comisie’”, a spus Gigi Becali, potrivit Digisport.

Playsport.ro