Abonare la google news

Deținutul care a evadat din spitalul județean Craiova a fost prins. Individul se ascundea într-un canal din apropierea spitalului

Deţinutul de la Penitenciarul Pelendava, care era internat la Spitalul Judeţean Craiova şi care a evadat vineri dimineaţa, a fost găsit într-un canal din apropierea unității medicale.

”Vă informăm că deţinutul care, în dimineaţa acestei zile, a părăsit salonul spitalului din reţeaua sanitară publică în care se afla internat a fost identificat şi capturat, în jurul orei 12,45, într-un canal aflat zona unităţii spitaliceşti, de către o echipă mixtă alcătuită din poliţişti de penitenciare din cadrul Penitenciarului Craiova-Pelendava şi poliţişti ai Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj”, a informat Administraţia Naţională a Penitenciarelor.

Citeste si:  O asistentă medicală de la Spitalul „Marius Nasta” din București a murit după doza de rapel

În legătură cu fapta săvârşită, a fost sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Craiova.

De asemenea, pentru persoana privată de libertate, se va declanşa procedura disciplinară şi, în funcţie de rezultatele acesteia, se vor dispune măsurile legale.

Individul, deţinut la Penitenciarul Pelendava – Craiova, a fost condamnat definitiv la 10 ani de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de omor, a evadat, vineri dimineaţa, de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Craiova, unde se afla internat din data de 7 martie. Din primele informații se pare că acesta a fugit pe geam, cu ajutorul unui cearșaf.

Citeste si:  Reghecampf, replică dură în miez de noapte pentru Gigi Becali: „Mă deranjează! Puteam discuta ca între doi bărbați” Cum răspunde acuzației de șantaj


Citeste articolul pe G4Media

 40 total views