3 iunie 9:06 PM

Abonare la google news

Detaliul care l-a convins pe Dumitru Dragomir la Octavian Popescu: „Va face mare carieră!”. Suma uriașă pe care îl va vinde Gigi Becali

Dumitru Dragomir, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, a fost invitat în cadrul emisiunii ProSport Live și a vorbit despre Octavian Popescu, extrema stânga în vârstă de 18 ani de la FCSB.

Dumitru Dragomir este de părere că Gigi Becali, patronul de la FCSB, îl va vinde pe Octavian Popescu în străinătate în schimbul sumei de 15 milioane de euro, fiind următorul produs de export al roș-albaștrilor, după ce Dennis Man a plecat la Parma, pentru 13 milioane de euro.

Fostul conducător al Ligii Profesoniste de Fotbal este convins că Octavian Popescu va ajunge mare fotbalist, mai ales dacă are tupeul despre care se tot vorbește că îl are.

Dumitru Dragomir este convins că Octavian Popescu va pleca de la FCSB pe 15 milioane de euro

Din perspectiva lui Dumitru Dragomir, dacă Octavian Popescu va ști să își stăpânească emoțiile în cariera de fotbalist, atunci va avea un drum lung și ascendent.

„Părerea mea e că ia peste 15-20 milioane pentru Octavian Popescu. Va fi peste toți. Are talent nativ. EL nu face fentă învățată, face dentă din creier. În ultimii 10 ani, nu am avut mai mare talent decât el. Nici Ianis, la vârsta lui, nu era mai talentat.

(n.r. Moderatorul: Se vorbește că ar fi cam tupeist) Aaa, atunci ajunge fotbalist! Va face mare carieră! Nu proasta creștere! Tupeul! Păi, dacă ai tupeu, nu ai emoții! Iar cine nu are emoții ca fotbalist, ăla e geniu! Să nu te doboare din punct de vedere psihic emoțiile”, a spus Dumitru Dragomir, la ProSport Live.

  • 4 goluri în 32 de meciuri a marcat Octavian Popescu pentru FCSB în sezonul recent încheiat al Ligii 1.
  • 1.2 milioane de euro este cota de piață a lui Octavian Popescu, potrivit Transfermarkt.

Citeste articolul pe ProSport