Abonare la google news

Detalii inedite despre viitoarea statuie a fostului mare sportiv Ilie Năstase! „Va avea 2,25 metri” + Cine a plătit lucrarea

Ideea lui Ciprian Marica de a-i construi o statuie lui Ilie Năstase l-a entuziasmat pe primul număr 1 ATP din istoria tenisului, dar, în egală măsură, a iscat și multe controverse în rândul anumitor persoane publice care nu sunt de acord cu acest gest.

Fostul mare sportiv a recunoscut că încearcă de mai mult timp să convingă municipalitatea din București să îi amenajeze un muzeu. Campionul tenisului își ține în continuare trofeele și vechile obiecte la el acasă, fapt care-l irită constant.

Ilie Năstase a dezvăluit că statuia e construită din banii lui Ciprian Marica, fostul internațional fiind nașul ex-cuplului „Nasty” – Ioana Simion, dar și partener de afaceri.

Detalii inedite despre viitoarea statuie a fostului mare sportiv Ilie Năstase! „Va avea 2,25 metri” + Cine va plăti lucrarea 

Dincolo de animozitățile stârnite de viitorul monument în cinstea lui Ilie Năstase, Prosport a aflat date inedite despre proiect, chiar de la marele sportiv.

„Știu că va fi realizată după o poză de-a mea pe care am făcut-o în Australia. Am înțeles că va avea o înălțime de 2.25 de metri.

Cât o să coste nu am întrebat, pentru că nu ar fi un gest tocmai elegant din partea mea să-l întreb pe Ciprian Marica astfel de informații sau cât a cheltuit pentru statuia mea.

Este cadoul lui pentru mine și nu pot decât să-i mulțumesc frumos”, a precizat Ilie Năstase.

A filmat o reclamă publicitară alături de Simona Halep și Gică Popescu!

Zilele trecute Ilie a filmat un clip publicitar alături de Simona Halep și Gică Popescu. Totul s-a întâmplat la complexul din Izvorani care aparține de Comitetul Olimpic și Sportiv Român.

„Detalii despre ce am filmat acolo nu pot da. Sunt confidențiale. Dar m-a bucurat mult revederea cu Simona Halep și Gică Popescu”, a mai adăugat Ilie Năstase.

Ce alte personalități sportive, în viață,  mai au statui sau busturi?

Ilie Năstase nu va fi singurul sportiv în viață care va avea o statuie. Ivan Patzaichin, cel mai valoros canoist român din toate timpurile, are un monument în fața Parcului Sportiv Dinamo. De asemenea, o parte dintre campioanele olimpice la gimnastică au sculpturi pe aleea gimnastelor, de la Deva.

Nadia Comăneci are o statuetă care o înfățișează în timpul executării unui exercițiu.

Citeste articolul pe ProSport