duminică 5 septembrie 9:00 AM

Abonare la google news

Detalii despre derby-ul FCSB – Dinamo! Câte bilete primesc „câinii” și cine e dorit drept căpitan al roș-albaștrilor + Anunț surpriză: „Peluza Nord, în Ghencea. Momentul se apropie”


Gheorghe Mustață, liderul galeriei FCSB, a oferit detalii despre derby-ul cu Dinamo. Câte bilete vor primi fanii din „Ștefan cel Mare”, cine ar trebui să fie căpitanul roș-albaștrilor și de ce nu mai vine Ongenda sub comanda lui Edi Iordănescu. Totodată, Peluza Nord și-ar putea face simțită prezența în Ghencea!


Duminică, 12 septembrie, de la ora 21:00, are loc marele derby al Ligii 1, FCSB – Dinamo.

Suporterii dinamoviști anunțau că „vom avea mai puține bilete decât de obicei, dar tot vom domina fondul sonor al Arenei Naționale”, dar acum Mustață susține că vor fi oferite tichete pentru a acoperi toată peluza „câinilor”.

Detalii despre derby-ul FCSB – Dinamo! Câte bilete primesc „câinii” și cine e dorit drept căpitan al roș-albaștrilor + Anunț surpriză: „Peluza Nord, în Ghencea. Momentul se apropie”

La Radio Sport 1, conducătorul galeriei roș-albastre, a anunțat câți fani vor fi prezenți la meciul de pe Arena Națională, estimativ, și a precizat că liderul echipei ar trebui să fie Claudiu Keșeru, iar a doua variantă e Vinicius.

De asemenea, Hervin Ongenda nu va mai ajunge la FCSB din cauza pretențiilor financiare exagerate. Florin Manea dezvăluia la Prosport.ro Live că Ongenda dorea 20.000 de euro lunar.

„Pentru meciul cu Dinamo am reușit să obținem o reducere la prețul testelor rapide. De la 25 de lei, am ajuns până la 20 de lei (n.red. – testul Covid). Am ajuns la un acord cu Dinamo și vreau să le dăm toată peluza. Așa este normal, așa cum și noi am primit toată peluza de la Rapid. Mizez pe 30 sau 35 de mii de spectatori la derby. Deja s-au vândut 6.000 de bilete și a mai rămas o săptămână. Vor fi suporteri din toată Europa. Asta înseamnă Steaua adevărată. Ar fi venit și cei din Anglia, dar pentru ei este imposibil, data fiind situația pandemică” a declarat Mustață pentru sursa citată.

Am înțeles că la echipă se incearcă aducerea a încă doi jucători, dar Ongenda nu vine. A avut pretenții exagerate – Gheorghe Mustață

Claudiu Keșeru, noul căpitan al FCSB? „Dacă ar fi după noi, suporterii, căpitanul echipei ar trebui să fie Keșeru. Are atitudinea de care e nevoie. Poate transmite spiritul pentru echipă. El își dă viața pe teren. Dacă nu acceptă, atunci Vinicius ar fi a doua varianta. Numai că noul căpitan va fi ales, așa cum este normal, de antrenorul Edi Iordănescu, iar noi îl vom susține necondiționat” a mai spus Mustață.

FCSB, în Ghencea? „Când România joacă în Ghencea, Peluza Nord poate fi acolo. Cine vrea să meargă, să o facă. Eu în schimb, la fiecare pauză de campionat am decis sa fiu cu familia. Daca Steaua noastră joacă în Ghencea va fi altceva. Acest moment se apropie. Dacă jucăm în Ghencea vor fi 25.000 de steliști. Așa nu am mai avea nevoie de vreun proces” a încheiat acesta.

Prosport.ro