Abonare la google news

Destin tragic pentru preotul Cătălin Boșomoiu. A murit la numai 35 de ani

Este zi de doliu la Protoieria Titu, după ce preotul Cătălin Boșomoiu a murit la numai 35 de ani, în urma unui infarct miocardic.

Potrivit informațiilor oferite de Arhiepiscopiei Târgoviştei, preotul Cătălin Boșomoiu a murit în urma unui infarct miocardic. Acesta avea numai 35 de ani și a lăsat în urmă o durere infinită în inima celor care l-au cunoscut.

Preotul s-a născut în Municipiul Curtea de Argeş şi a urmat studiile şcolii primare şi gimnaziale din localitate. A studiat la Seminarul Teologic Ortodox Neagoe Vodă Basarab din Curtea de Argeş şi, după aceea, la Facultatea de Teologie din Piteşti, unde a absolvit cursurile de licenţă şi de masterat, notează adevarul.ro.

Citeste si:  Mario Nicolae îl face praf pe fostul antrenor de la Dinamo 2: „Este cea mai mare mizerie să lovești în nepotul lui Cătălin Hîldan! Nu respecta nimic, lucra după ureche!” | EXCLUSIV

Sursa citată mai informează că miercuri, 10 martie 2021, părintele a fost depus în biserica cu hramul Adormirea Maicii Domnului a Parohiei Ungureni, urmând ca joi, 11 martie 2021, părintele să fie dus la biserica Parohiei Cicăneşti I, Sat Urecheşti, Comuna Cicăneşti, Protoieria Curtea de Argeş, unde va fi săvârşită slujba de înmormântare.

Citeste si:  De ce Nelu Ploieșteanu era un artist unicat pentru România. Irina Loghin a făcut mărturisirea dureroasă la Cătălin Măruță în emisiune

Preot din Suceava, găsit mort într-un canal colector

Durere fără margini în familia unui preot din comuna Iacobeni. Acesta a murit la numai 59 de ani, iar trupul său fără viață a fost găsit într-un canal colector, iar tragedia a avut loc în luna ianuarie.

Familia unui preot din Suceava este răpusă de durere. Mihai Ungurean, bărbatul de 59 de ani din Iacobeni a fost găsit fără suflare, într-un canal colector. Acesta era preot la biserica Roșu, iar credincioșii și-au dat seama că a pățit ceva, în momentul în care nu a mai ajuns la slujba de duminică.

Citeste si:  Reţetă mucenici recomandată de Chef Cătălin Scărlătescu

Tocmai de aceea au alertat autoritățile, care au plecat imediat în căutarea bărbatului. Spre șocul și durerea familiei preotului Mihai Ungurean, dar și a tuturor credincioșilor, acesta a fost găsit mort într-un canal colector. Potrivit informațiilor oferite de monitorulsv.ro, preotul mergea spre locuință și a căzut în șanțul-canal de la marginea drumului, iar șanțul respectiv nu era acoperit.

Citeste articolul pe Cancan

 77 total views