vineri 3 decembrie 2:38 AM

Abonare la google news

Design living 2021: opțiuni de ultimă oră


Vezi tendințele din anul 2021 pentru a descoperi care sunt cele mai interesante piese de mobilier recomandate pentru living în acest an.


Una din principalele piese de interior pentru sufragerie este canapeaua. Modelul și culoarea acesteia trebuie să fie în trend, pentru a avea o sufragerie modernă. Selecția acestei piese de mobilier se face în funcție de stilul de design al sufrageriei, de modul cum arată celelalte piese de mobilier (masa, scaunele, comoda TV, biblioteca) și elementele de decor. Mobilierul trebuie să fie confortabil, să aibă câteva atribute principale care apar și la produsele din oferta de canapele bigmax.ro.

Întrucât orice living presupune și primirea oaspeților, este clar că designul interior presupune și prezența unui bar și a unui televizor. Oamenii își doresc să aibă un spațiu dedicat unui bar, pentru că în opinia lor este o plăcere să vii acasă și să închei ziua cu un cocktail. Un bar elegant poate schimba atmosfera în living, prin design, iluminat, culori și finisaje.

În ultima perioadă, oamenii au fost interesați de tendințele de design pentru un bar de living, de modalitățile prin care s-ar putea incorpora dulapuri frumoase pentru depozitarea băuturilor în acest spațiu al casei. Sunt baruri din lemn, care arată asemenea unor bufeturi, sau baruri din sticlă cu accesorii de lux, care arată excepțional. Oamenii își doresc un bar de living acasă, deoarece vor să se distreze și să se relaxeze cu cei din familie sau cu prietenii în weekend.

Divertismentul acasă sub formă de bar sau home cinema, este o tendință majoră în acest an. Asta presupune un pic de ajutor din partea specialiștilor în design de interior, care au experiență și reușesc cu brio să pună în aplicare asemenea proiecte.

Amenajarea unui home cinema ajută la transformarea unui spațiu anost de living într-o cameră prietenoasă, în care îți poți invita prietenii. Living-ul ar fi locul potrivit pentru asta, sau o cameră de la demisol, dacă locuiești la casă. Pentru a avea liniște, ar trebui de ales un loc situat mai departe de birou sau dormitor.

În plus, acest spațiu privat ar fi bine să fie izolat cu materiale speciale de izolație fonică, cum sunt de exemplu: plăci fonoabsorbante, burete fonoabsorbant ori spumă poliuretanică comprimată. Podeaua ar putea fi acoperită și ea cu o mochetă rezistentă la uzură, antistatică, izolată fonic și termic.

În anul 2021, sunt în trend stilul baroc și rococo pentru living. Totuși aceste stiluri nu se potrivesc chiar bine într-un spațiu redus, pentru că ele necesită lux și deci un living ar trebui mobilat cu piese mai mari și impresionante.

Stilul baroc ar putea fi pus în evidență prin piese de mobilier splendide, magnifice, scumpe, care exprimă plinătatea vieții și bucuria. Designul ar trebui să fie plin de dinamism, un joc de contraste, de culoare și lumină.

Stilul rococo creează impresia de veselie, lejeritate și fantezie. El este asociat cu dorința de a șoca privitorul, principalele sale caracteristici fiind rafinamentul, luminozitatea și complexitatea.

Interiorul unui living frumos ar trebui să se bazeze și pe strălucire, pentru a fi în trend. Asta înseamnă să ții cont de anumite tendințe de culoare, elemente de decor și decorațiuni. Această cameră este multifuncțională, aici te poți relaxa, te poți uita la TV și îți poți primi oaspeții. Prin urmare, poți fi creativ și folosi o combinație de texturi cum ar fi sticla și piatra, lemnul și metalul, etc. Paleta de culori trebuia aleasă cu atenție pentru a fi confortabilă și relaxantă.

Dacă ai suficient spațiu în living, poți instala o bibliotecă și un fotoliu, care vor crea o atmosferă aparte. Dacă locuința nu este suficient de mare, atunci alege un stil curat, elegant, al minimalismului scandinav. Acest concept pune accent mai mult pe calitate decât pe cantitate, deci ai putea opta pentru mobilierul de lux, durabil, clasic, modern, decât pe mobilierul ieftin, care poate fi cu siguranță mai puțin interesant.

Romaniatv.net