miercuri 24 noiembrie 5:15 PM

Abonare la google news

Descoperirea șocantă a autorităților în cazul tinerei de 22 de ani, găsită moartă după ce a mers la camping cu iubitul


Autoritățile au făcut o descoperire șocantă în cazul tinerei în vârstă de 22 de ani, care a fost găsită moartă, după ce a mers la camping cu iubitul ei. Gabby Petito a fost găsită decedată într-o rezervație naturală din statul Wyoming, în data de 20 septembrie. Acum, însă, „rămășițe omenești” găsite de oamenii legii la finalul lunii trecute sunt, de fapt, ale logodnicului ei. Cum a fost găsit tânărul de către medicii legiști.


Cazul șocant al lui Gabby Petito, tânăra de 22 de ani, a fost mediatizat foarte mult în ultimele luni. Ea și Brian Laudrie au plecat împreună să se bucure de natură, prin rezervațiile naturale din SUA. Însă, nimeni nu se aștepta ca o călătorie să se transforme rapid într-o luptă pe viață și pe moarte.

Spre finalul lunii octombrie, oamenii legii intrau în posesia unor „rămășițe omenești”, primele indicii îndreptându-se spre logodnicul lui Gabby Petito, Brian, care era de negăsit. La o lună distanță, avocații au vorbit despre cazul care a cutremurat SUA, mărturisind faptul că trupul neînsuflețit găsit într-un parc natural din Florida aparținea, de fapt, chiar logodnicului fetei. Avocații au transmis faptul că bărbatul s-a sinucis, împușcându-se în cap. Când Gabby Petito era de negăsit, bărbatul a fost interogat de oamenii legii, apoi s-a făcut nevăzut.

”Chris şi Roberta Laundrie au fost informaţi că cauza morţii este o rană împuşcată în cap şi că circumstanţele morţii corespund unei sinucideri”, a anunţat avocatul familiei tânărului, Steven Bertolino, scrie Adevărul.ro.

Gabby nu poate fi găsită de familie. Sursă: Instagram

Tânăra de 22 de ani a fost dată dispărută, iar acum a fost găsită moartă

Gabby Petito și iubitul ei au plecat în excursie la începutul lunii iulie și au mers din Florida la New York. Apoi, după ce au plecat din N.Y., destinația următoare ar fi fost Salt Lake City, Utah. În luna august, aceștia părăseau orașul când au fost incendii puternice. Apoi, pe 25 august, cuplul s-a oprit în Grand Teton National Park, ultima locație de care mama ei știa. Următoarea oprire ar fi trebuit să fie Yellowstone. Aceștia mergeau cu o mașină marca Ford, an 2012, dar care era făcută special pentru campat.

Potrivit raportului, Gabrielle Petito ar fi fost decedată de câteva săptămâni. Brian Laundrie, partenerul ei, încă era căutat, la momentul respectiv, de oamenii legii.  Medicul legist spune că trupul fetei „a stat afară timp de trei sau patru săptămâni”. Trupul ei a fost găsit pe 20 septembrie. Nu se știe, încă, dacă s-a folosit un obiect pentru uciderea ei. Aceasta a fost găsită strangulată, într-o rezervație naturală din statul Wyoming.

Sursă foto: Pixabay + Instagram

Cancan.ro