Abonare la google news

Descoperire șocantă în Scoţia. Pensionară aşteptată la vaccinare, găsită moartă. Femeia ar fi murit în urmă cu 12 ani

O pensionară aşteptată la vaccinare în Aberdeen, Scoţia, a fost găsită moartă în casă. Anchetatorii bănuiesc că femeia ar fi murit acum 12 ani.

Conform The Mirror, alarma a fost dată după ce Christina Malley nu s-a prezentat la vaccinare. Asistenţii au început să o caute şi au găsit-o moartă în locuinţa din Aberdeen, Scoţia.

Femeia a fost găsită pe 25 februarie.

Pentru că nu a mers să se vaccineze, autorităţile au început să o caute, astfel că rămăşiţele femeii, de 80 de ani, au fost descoperite ulterior în casă.

Acnhetatorii încă încearcă să stabilească data decesului şi cauzele şi şi-au exprimat părerea conform căreia decesul ar fi putut surveni în urmă cu 12 ani, relatează Evening Express.

Citeste si:  Cât de gravă este recidiva lui Florin Andone! Antrenorul lui Brighton a clarificat lucrurile

Conform The Sun, vecinii femeii au declarat că nu au ştiut vreodată despre existenţa acesteia. Ei au afirmat că îl ştiau pe soţul femeii, dar nu l-au văzut niciodată cu soţia. În zonă se spune că soţul pensionarei, Daniel, povestea că aceasta se afla în străinătate.

Un pacient COVID-19 s-a aruncat de la etaj, într-un spital din județul Arad

Un bărbat s-a aruncat de la etaj în dimineața zilei de miercuri. Acesta era internat în secția COVID-19 a spitalului din Grădiște, județul Arad.

Citeste si:  Medicul Valeriu Gheorgiță, veste excelentă pentru români. Ce schimbări importante vor avea loc pe platforma de programare pentru vaccinare

Spitalul în care era internat bărbatul aparține de Spitalul Județean Arad, scrie antena3.ro.

Până la această oră nu se cunosc mai multe detalii despre incidentul de la spitalul Grădiște.

Potrivit martorilor la incident, bărbatul a scăpat cu viață și s-ar fi aruncat de la parter sau de la etajul unu al spitalului.

Sancțiuni la Spitalul din Arad. Rudele unor pacienți COVID acuză că sedarea a dus la moartea celor dragi

Familiile celor decedați de COVID la Spitalul Județean Arad au depus șapte reclamații, care vizează condițiile din timpul internării. Una dintre reclamante susține că mama ei a venit pe picioare la spital pentru o evaluare post-COVID, dar a murit la trei zile după internare, din cauza tratamentului primit, scrie Digi24.ro.

Citeste si:  Vaccinarea în masă nu mai poate aștepta. Strategia de vaccinare a României trebuie actualizată

„Medicul șef al secției a fost retrogradat din funcție, asistentul medical care a completat necorespunzător în avans și nu zilnic planul de îngrijire a pacientei a fost sancționat cu 10% pe o perioadă de două luni din salariul de bază și alte 14 cadre medicale care au participat la îngrijirea pacientei pe tot parcursul internării au fost sancționate cu 5% din salariul de bază pentru o perioadă de o lună”, a anunțat Florina Ionescu, manager al Spitalului Județean Arad.

Citeste articolul pe Gandul

 38 total views