Deputatul Iulian Bulai, criticat pentru lipsa de experiență profesională, a făcut street-performance pe străzile din Norvegia

Un video cu deputatul  USR de Neamț – Iulian Bulai – a apărut în spațiul public românesc, arătând o parte din activitățile culturale acumulate pe străzile din Oslo. Deputatul a fost criticat în nenumărate rânduri pentru faptul că nu a avut suficientă experiență profesională în momentul în care a obținut primul mandat de parlamentar, în 2016.

 Iulian Bulai a fost statuie vie, pe străzile din Norvegia

Un video publicat pe siteul Aftenposten, cel mai mare cotidian norvegian, în urmă cu 12 ani îl arată pe Iulian Bulai, deputat de Neamț, surprins în plină acțiune culturală de imitat statui. Iulian Bulai  îl interpreta pe dramaturgul Henrik Ibson, în anul 2009. Despre acea perioada din viața lui, spunea în urmă cu câțiva ani că recurs la anumite sacrificii pentru a putea să își achite costurile universitare. Pasiunea pentru artă l-a determinat să își câștige existența, făcând performance pe străzile din Oslo. Astfel, cu banii strânși din prestațiile sale, a reușit să plătească costurile în timpul studiilor.

Iulian Bulai – CUM FACEA BULAI PE STATUIA VIE PE STRAZILE DIN OSLO

Posted by EPOCA on Tuesday, February 23, 2021

 

Citeste si:  Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, împreună la munte. Ce explicație au dat fanilor revoltați și curioși

Președintele Comisiei de Cultură din Camera Deputaților, Iulian Bulai, a declarat despre perioada petrecută în Norvegia că a făcut ”performance”  pe străzile din Oslo:

„Între 2003 şi 2007 am călătorit în Scandinavia în fiecare vară. Făceam baloane pe stradă. Aşa reuşeam să îmi cumpăr cărţi şi să îmi susţîn călătoriile prin Europa. În 2008 am fost admis la o şcoală de arte privată în Oslo. Eram admis fără să am posibilitatea de a putea să plătesc taxa şcolară de aproximativ 10.000 de euro pe an. Pentru că am fost înzestrat cu darul sculpturii, mi-am confecţionat mască şi un costum impecabil înfăţişându-l pe Henrik Ibsen şi în cursul a două luni de “performance” pe stradă am reuşit să adun aceşti bani plus banii de care aveam nevoie pentru întreţinere”.

Pe străzi, însă ale Bucureștiului, s-a făcut remarcat la începutul mandatului

Tot pe străzi, însă ale Bucureștiului, s-a făcut remarcat la începutul mandatului, în 2016. Iulian Bulai  a fost activ în cadrul manifestațiilor zgomotoase din Parlament, la protestele anti-guvern.

Citeste si:  Un biolog renumit, replică pentru medicii coronasceptici: "Calitatea profesională nu a fost asigurată. Avem destui proști cu diplomă"

Controversatul politiain a avut diverse poziții controversate în Facebook, cu privire la Fecioara Maria.  Pentru afirmațiile cu privire la Fecioara Maria, pe care a numit-o „mamă surogat”, a fost amendat de CNCD cu suma de 5.000 de lei.

Soția norvegiancă a lui Iulian Bulai este tot la Oslo, angajată a unei televiziuni, cei doi având, o relație de la distanță, precizează inpolitics.ro.

Citeste si:  Cadourile tip experiență, trendul anului 2020. Cât costă un astfel de cadou

Sursa: Gandul

 5 total views