luni 23 august 7:30 PM

Abonare la google news

Departamentul pentru Relația cu Republica Moldova


„Astăzi se împlinesc 140 de ani de la momentul 23 august 1881 când, la castelul Peleş, Regele Carol I semna Decretul cu nr. 2134, prin care autoriza funcţionarea în urbea Brăila a Muzeului Știinţific”, precizează Departamentul pentru Relația cu Republica Moldova (DRRM) intr-o postare pe pagina de socializare. Secretarul de Stat al Departamentului pentru Relația cu Republica Moldova, Adrian Dupu, a participat la evenimentul aniversar și a primit Medalia Aniversară din partea Muzeului Brăilei “Carol I”.


Adrian Dupu, Secretar de Stat al DRRM a avut recent o întâlnire cu domnul Costin Croitoru, manager interimar al muzeului, în care s-a discutat despre un parteneriat între DRRM și Muzeul Brăilei pentru înființarea unui Centru de Documentare a Istorieițn incinta Universității de Stat “Bogdan Petriceicu Hașdeu” din Cahul, iar centrul va fi dotat cu cărți de la Editura “Istros” a Muzeului Brăilei, se mai precizează în material.

Conţinutul acestui site nu reprezintă poziţia oficială a Secretariatului General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de Pretutindeni.

Stiripesurse.ro