17 martie 9:01 PM

Abonare la google news

Demi Lovato face dezvăluiri șocante: „Am fost violată în adolescență”

Demi Lovato a dezvăluit un episod îngrozitor din viața ei pe care se chinuie de ani de zile să îl uite. Cântăreața-actriță a mărturisit că a fost violată în adolescență.

Mărturisirea a fost făcută în cadrul unui documentar care a deschis marţi festivalul South By Southwest (SXSW).

„Demi Lovato: Dancing with the Devil” este o serie documentar pe YouTube, care se concentrează pe supradoza sa de fentanil din 2018 şi pe lupta vedetei cu această dependenţă.

Artsita de 28 de ani a dezvăluit că a fost supusă unor abuzuri sexuale, inclusiv în noaptea supradozei.

„Ştiu că ceea ce urmează să spun va şoca. Dar când eram adolescentă am fost într-o situaţie similară … Mi-am pierdut virginitatea în urma unui viol”, a mărturisit Demi Lovato.

Nu a dat numele agresorului, dar a spus că incidentul nefericit s-a petrecut atunci când era membră a grupului Disney. Demi a mai dezvăluit că a fost nevoită să stea lângă cel care a violat-o pe tot parcursul filmărilor.

Cântăreaţa Demi Lovato a suferit trei atacuri cerebrale şi un atac de cord, după o supradoză de droguri

Cântăreaţa americană Demi Lovato dezvăluie într-un documentar că a suferit, în 2018, trei atacuri cerebrale şi un atac de cord după o supradoză de droguri. Cântăreaţa a spus că supradoza i-a afectat creierul. „Încă mă confrunt cu efectele ei”, a adăugat artista.

„Am avut trei atacuri cerebrale. Am suferit un atac de cord. Medicii mi-au spus că mai aveam cinci până la zece minute”.

Născută pe 20 august 1992, Demetria Devonne „Demi” Lovato este cântăreaţă, compozitoare şi actriţă americană. Ea a debutat în serialul „Barney & Friends”, dar a devenit cunoscută pentru interpretarea rolului Mitchie Torres în filmele „Camp Rock” şi „Camp Rock 2: The Final Jam” (2010). Ea s-a remarcat şi în serialul „Sonny şi steluţa ei norocoasă/ Sonny with a Chance”.

În muzică, Demi Lovato a debutat în 2008, cu albumul „Don’t Forget”. Ea a mai lansat albumele: „Here We Go Again” (2009), „Unbroken” (2011), „Demi” (2013), „Confident” (2015) şi „Tell Me You Love Me” (2017).

 

 

 

Citeste articolul pe RomaniaTV