Abonare la google news

Delegare surprinzătoare la derby-ul Rapid

CCA (Comisia Centrală a Arbitrilor) a făcut o delegare surprinzătoare pentru derby-ul pe care Rapid îl va juca împotriva celor de la FCSB).

Rapid – FCSB se joacă azi, ora 21.30, în etapa a 5-a din Liga 1, sezonul 2021 – 2022, pe Arena Națională, iar partida va fi Live Video Online pe www.prosport.ro și la TV pe Digi Sport, Look Sport Plus și Telekom Sport.

Comisia Centrală a Arbitrilor a decis ca Marian Barbu, un arbitru de 33 de ani, să fie delegat la cel mai important meci din etapa a 5-a din Liga 1 care este programat pe „Arena Națională”.

Marian Barbu va arbitra derby-ul Rapid – FCSB

„Centralul” în vârstă de 33 din Făgăraș este arbitru FIFA din toamna anului 2020, iar în sezonul actual a fost la centru în partida dintre Valmiera și Suduva, scor 0-0, în primul tur preliminar al Conference League. În actuala ediție din Liga 1, Marian Barbu a arbitrat două meciuri: Farul – Gaz Metan, scor 2-0 și FC Botoșani – UTA Arad, scor 2-1.

Marian Barbu a arbitrat-o pe formația din Giulești de cinci ori, doar în eșalonul secund, iar giuleștenii au avut patru victorii și un eeșc cu el la centru. De partea cealaltă, la duelurile celor de la FCSB a fost delegat la doar două partide, ambele în sezonul 2020 – 2021, contra Astrei Giurgiu, scor 3-0, și lui Poli Iași, scor 3-1.

Marian Barbu va fi ajutat la meciul Rapid – FCSB de către asistenții Vasile Marinescu (București) și Imre Bucsi (Sfântu Gheorghe), în timp ce al patrulea oficial a fost desemnat Lucian Rusandu (Sfântu Gheorghe), iar Aron Huzu (Sibiu) va fi observator.

Meciul Sepsi – FC Argeș, arbitrat de Radu Petrescu

De partea cealaltă, primul meci al zilei, cel dintre Sepsi OSK și FC Argeș, va fi arbitrat de Radu Petrescu, iar acesta va fi ajutat de asistenții Mihail Grigoriu și Marius Marica. CCA a decis ca Marcel Bîrsan să fie al patrulea arbitru, în timp ce Ioniță Andrei a fost delegat pentru a fi observatorul partidei de la Sfântu Gheorghe.

Citeste articolul pe ProSport