Abonare la google news

Dedesubturile scandalului dintre Marius Șumudică și Alex Chipciu: „Când e prea liniște, inventează un conflict”

Marius Șumudică, antrenorul de la CFR Cluj, a decis să îl excludă din lot pe Alex Chipciu, iar Vasile Maftei a explicat că tehnicianul obișnuiește să inventeze conflicte.

Fotbalistul în vârstă de 32 de ani, Alex Chipciu, ar fi sărit să îl bată pe Otto Hindrich, portarul în vârstă de 18 ani al lui CFR Cluj, motiv care ar fi dus la excluderea sa din lot.

Marius Șumudică a luat această decizie chiar înainte de meciul cu Young Boys Berna, din turul III preliminar al Ligii Campionilor.

Vasile Maftei, despre conflictul dintre Marius Șumudică și Alex Chipciu

Vasile Maftei, fost coleg cu Marius Șumudică la Rapid, s-a declarat surprins de decizia luată de către antrenorul de la CFR Cluj și a dezvăluit un detaliu interesant despre acesta.

„E puțin surprinzător pentru mine că s-a ajuns la acest conflict, pentru că, de obicei, Șumudică știe foarte bine să aplaneze astfel de conflicte, când e o tensiune la echipă.

De foarte multe ori, îmi aduc aminte că Șumudică, atunci când era prea liniște la echipă, inventa un conflict, ceva, să-i capaciteze, să-i motiveze, să-i trezească cumva. De asta sunt puțin surprins de această decizie.

Poate a făcut anunțul la cald. Parcă văd un alt gen de Șumudică la CFR, pentru că, să ne aducem aminte, și Rondon a plecat după ceva discuții”, a spus Vasile Matei, la Digi Sport.

CFR Cluj s-a calificat în turul al treilea preliminar al Ligii Campionilor, după ce a învins-o în dublă manșă pe Lincoln Red Imps (Gibraltar), scor 2-1 în tur și 2-0 în retur.

Campioana joacă împotriva elvețienilor de la Young Boys Berna, marți, 3 august, de la ora 21:00, în Gruia.

Returul se va disputa pe data de 10 august, în Elveția. Învingătoarea acestei duble manșe va juca în play-off-ul Ligii Campionilor împotriva câștigătoarei meciului dintre Ferencvaros și Slavia Praga.

Cele două formații s-au mai întâlnit chiar în sezonul trecut, în grupele Europa League, când CFR Cluj a remizat acasă, scor 1-1, și a pierdut în Elveția, scor 1-2.

În runda următoare, CFR Cluj ar putea juca împotriva câștigătoarei dintre Ferencvaros și Slavia Praga, în dublă manșă, pe 17/18 august și 24/25 august.

Citeste articolul pe ProSport